PROGNOZA METEO WEEKEND. VREMEA se INCALZESTE dar ramane INSTABILA

Vremea in tara

Sambata

Vremea va deveni instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate mai ales in a doua parte a zilei si noaptea. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, in zonele de deal, de munte, in regiunile extracarpatice si pe arii mai restranse in restul teritoriului. Izolat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 16 si 26 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade.

Duminica

Vremea va fi in continuare in general instabila. In zonele de deal si de munte si local in regiunile sudice si estice, innorarile vor fi temporar accentuate si vor fi averse insotite de descarcari electrice. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar indeosebi ziua, temporar si in restul zonelor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 24 de grade, iar cele minime intre 5 si 12 grade.

Vremea in Capitala

Sambata

Vremea va deveni in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si noaptea, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 grade, iar cea minima va fi de 8…10 grade.

Duminica

Vremea va fi in continuare in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 19…20 de grade, iar cea minima de 9…11 grade.

Sursa foto: jurnalul