PROGRAM BANCI 15 AUGUST 2014, DE SFANTA MARIA. PROGRAM BCR, BRD, Banca Transilvania, ING, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Unicredit

PROGRAM BANCI 15 AUGUST 2014 DE SFANTA MARIA. PROGRAM BCR, BRD, Banca Transilvania, ING, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Unicredit

PROGRAM BANCI DE SFANTA MARIA – 15 AUGUST 2014. Cele mai multe banci au anuntat ca nu au program cu publicul pe data de 15 august, de Sfanta Maria, dar unele vor avea unitati deschise in centrele comerciale. Va prezentam mai jos programul complet al bancilor pentru vineri.

PROGRAM BANCI DE SFANTA MARIA – 15 AUGUST 2014. BCR anunta ca unitatile teritoriale retail si centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul pe 15 august. Banca Comerciala Romana mai informeaza ca a fost asigurata alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM) ce vor fi permanent la dispozitia clientilor, inclusiv sarbatorile legale.

Citeste si: Atentie soferi! Probleme in trafic pe Autostrada Soarelui

PROGRAM BANCI DE SFANTA MARIA – 15 AUGUST 2014. BRD nu va avea program de lucru cu clientii pe 15 august, cu exceptia:

Unitatilor situate in majoritatea centrelor comerciale si a agentiei din aeroportul Henri Coanda (Visa Tax);

Agentiilor Bran si Poiana Brasov, cu program de lucru intre orele 10.00 si 14.00 si a agentiei Sinaia, cu program intre orele 9.00 si 13.00.

Pe aceeasi data, mai scrie pe www.brd.ro, vor fi disponibile unele servicii Contact Center: optiunile automate de consultare sold/operatiuni si serviciile de urgenta dedicate posesorilor de carduri si utilizatorilor Multix/BRD@ffice.

PROGRAM BANCI DE SFANTA MARIA – 15 AUGUST 2014. Banca Comerciala Carpatica informeaza ca 15 August “este zi nelucratoare”, se arata pe site-ul unitatii bancare. Aceasta mai anunta ca reteaua de ATM-uri va functiona normal, iar clientii bancii vor avea acces permanent la serviciile financiare si prin serviciul de Internet Banking, BCC e-Smart. Detinatorii de carduri Carpatica vor putea efectua plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri.

Vezi aici programul evenimentelor de Ziua Marinei in Bucuresti si pe litoral

PROGRAM BANCI DE SFANTA MARIA – 15 AUGUST 2014. UniCredit Tiriac Bank informeaza ca sucursalele nu isi vor desfasura activitatea cu publicul vineri, 15 august. De asemenea, sucursala Unirii – Bucuresti va fi inchisa si sambata, 16 august, potrivit unicredit-tiriac.ro.

PROGRAM BANCI DE SFANTA MARIA – 15 AUGUST 2014. Alpha Bank anunta pentru vineri ca sucursalele si agentiile din tara vor fi inchise, iar sediile Alpha Point vor fi deschise in functie de programul de lucru al centrului comercial.

PROGRAM BANCI DE SFANTA MARIA – 15 AUGUST 2014. Banca Transilvania informeaza pe site ca nu va avea program cu clientii pe 15 august, dar ca unele sedii BT din Bucuresti vor fi deschise :

BUCURESTI UNIRII – Punct de lucru Real Vitan Mall, 9:00 – 20:00

BACAU – Punct de lucru Arena City Mall, 10:00 – 22:00

BAIA MARE – Punct de lucru Gold Plaza Mall, 10:00 – 22:00

BRASOV – Punct de lucru Real, 9:00 – 20:00

CRAIOVA – Punct de lucru Real Craiova Mall, 9:00 – 20:00

FOCSANI – Punct de lucru Carrefour Mall, 9:00 – 21:00

SUCEAVA – Punct de lucru Shopping City Mall, 9:00 – 17:00

PROGRAM BANCI DE SFANTA MARIA – 15 AUGUST 2014. Sucursalele Raiffeisen Bank nu lucreaza de Sfanta Maria, cu exceptia unitatlor din hypermarketuri si mall-uri. Agentiile Raiffeisen Bank din reteaua Selgros au program in intervalul orar 9.00-19.00, iar programul agentiilor din mall-uri si supermarketuri poate fi consultat in acest PDF.

PROGRAM BANCI DE SFANTA MARIA – 15 AUGUST 2014. Sucursalele ING Bank nu vor avea program cu publicul vineri, ING precizand ca zona de Self’Bank va functiona. Astfel, clientii vor putea “face operatiuni bancare fara asistenta consultantilor – retrageri si depuneri in lei sau euro si plati/ tranzactii la multimat”.

PROGRAM BANCI DE SFANTA MARIA – 15 AUGUST 2014. Bancpost nu a anuntat deocamdata vreo modificare in programul de lucru cu publicul pentru data de 15 august.