PROGRAM BANCI DE 1 MAI 2014 – Ce program vor avea BCR, BRD, RAIFFEISEN BANK pe 1 si 2 MAI 2014. Program Western Union

PROGRAM BANCI DE 1 MAI 2014: Aproape toate bancile din Bucuresti si din tara nu vor avea PROGRAM cu publicul de 1 MAI, insa in data de 2 MAI vor avea PROGRAM normal.

Ziua de 1 MAI este zi nebancara si bancile din Romania NU au program de lucru cu publicul. Astfel, banci precum BRD, BCR, Raffeisen Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank vor fi inchise. Totusi, sunt cateva unitati care vor functiona in aceasta zi pentru operatiuni curente, insa la capacitate redusa.

PROGRAM BANCI DE 1 MAI 2014: De precizat ca toate bancomatele au fost alimentate cu bani si vor functiona doar serviciile de urgenta, in cazul pierderii sau furtului cardurilor. BRD si Raiffeisen Bank, vor mentine deschise toate unitatile din centrele comerciale mari, cum ar fi mall-urile sau galeriile comerciale ale hypermarketurilor, insa acestea vor avea un program redus, pana la ora 21.00 cel mai tarziu.

Vezi aici ce program au magazinele si supermarketurile de 1 MAI

PROGRAM BANCI DE 1 MAI 2014: Nicio banca plasata stradal nu va fi deschisa de 1 mai, daca aveti nevoie sa realizati o operatiune adresati-va unui centru comercial. Este important de spus ca transferurile bancare efectuate in ultima zi a lunii aprilie, dupa ora 14.00, nu se vor procesa pana vineri, 2 MAI si ca orice operatiune inregistrata pe data de 1 MAI, in afara celor din contul curent, nu se vor procesa.

PROGRAM BANCI DE 1 MAI 2014: Programul Western Union de 1 MAI este unul redus, agentiile deschise in bancile din centrele comerciale pot elibera si transfera bani, insa acestia pot ajunge cu intarziere la destinatie.

Schimburile valutare in ziua de 1 MAI sunt majoritatea deschise, insa vor functiona cu un curs special de sarbatori, mult mai mic fata de cel listat de BNR, 4.4503 lei pentru 1 euro si 3.2194 lei pentru 1 dolar.