PROGRAM BANCI DE RUSALII – 9 iunie 2014. PROGRAM MAGAZINE DE RUSALII

PROGRAM BANCI SI MAGAZINE DE RUSALII – 9 IUNIE 2014. Bancile vor avea INCHIS luni, 9 iunie, in a doua zi de RUSALII. INCHIS va fi si la posta, la directiile de finante, iar mijloacele de transport in comun vor circula conform programului de duminica.

PROGRAM BANCI SI MAGAZINE DE RUSALII – 9 IUNIE 2014.  Astfel, unitatile bancare din Bucuresti si din tara vor fi inchise publicului, cu exceptia subunitatilor din marile centre comerciale.

Unitatile BCR sunt inchise luni, 9 iunie. Reteaua de bancomate, serviciile de plati cu cardul si operatiunile prin Internet Banking vor functiona insa normal. 

PROGRAM BANCI SI MAGAZINE DE RUSALII – 9 IUNIE 2014.  De asemenea, in perioada 7-9 iunie, unitatile CEC Bank nu vor lucra cu publicul. Reteaua de bancomate, serviciile de plati cu cardul si operatiunile prin Internet Banking vor functiona normal. Serviciul Info CEC Bank va fi disponibil non-stop, la numarul de telefon 0 800 800 848.

Unitatile Bancii Transilvania  sunt inchise luni, 9 iunie. Reteaua de bancomate, serviciile de plati cu cardul si operatiunile prin Internet Banking vor functiona normal.

Citeste si: VACANTA DE RUSALII: DRUMUL DINTRE BRASOV SI POIANA BRASOV, DN1E, VA FI INCHIS

Totodata, in perioada 7-9 iunie, unitatile Volksbank nu vor lucra cu publicul. Reteaua de bancomate, serviciile de plati cu cardul si operatiunile prin Internet Banking vor functiona normal.

PROGRAM BANCI SI MAGAZINE DE RUSALII – 9 IUNIE 2014.  Supermarketurile si hipermarketurile se vor afla la dispozitia clientilor cu un program normal de lucru in ziua de luni, 9 iunie.

Toate oficiile postale si subunitatile postale subordonate acestora vor fi inchise luni, 9 iunie, a doua zi de Rusalii. Este posibil sa ajunga mai tarziu la destinatie trimiterile postale prezentate in zilele de 6 si 7 iunie, informeaza Posta Romana.
Subunitatile postale cu activitate de tranzit vor asigura schimburile de expeditii postale planificate, prelucrarea si indrumarea trimiterilor postale in timp util si se vor lua toate masurile pentru protejarea trimiterilor postale si a valorilor.

PROGRAM BANCI SI MAGAZINE DE RUSALII – 9 IUNIE 2014.  De asemenea, nu se lucreaza cu publicul la ghiseele directiilor fiscale in data de luni, 9 iunie.

Reamintim ca doua zi de Rusalii, luni, 9 iunie este declarata nelucratoare pentru majoritatea salariatilor. Rusaliile sunt sarbatorite de crestinii ortodocsi si greco-catolici la 50 de zile dupa Pasti, iar in acest an sunt in 8 iunie, duminica, atunci când se marcheaza Pogorarea Sfantului Duh. A doua zi de Rusalii este sarbatoarea Sfintei Treimi.