Programul bancilor de Sfanta Maria – Vezi programul BRD in 15 si 16 august 2013

Toate unitatile BRD vor fi inchise in ziua de Sfanta Maria, respectiv in 15 august 2013, anunta banca intr-un comunicat de presa. Biroul de pesa al BRD nu precizeaza insa daca unitatile sale teritoriale vor avea program cu publicul in ziua de 16 august, zi declarata libera pe ultima suta de metri de autoritati.

Cel mai probabil, unitatile bancii vor fi inchise si vineri, 16 august, in conditiile in care Guvernul a aprobat miercuri hotararea prin care a decis ca si ziua de 16 august, sa fie libera, cu conditia ca aceasta sa fie recuperata intr-o zi de sambata. Angajatii institutiilor publice si ai bancilor vor avea astfel patru zile libere. 

Exceptie fac unitatile:
– agentiilor situate in marile magazine si mall-uri (exceptand agentia Auchan Targu Mures si agentiile Jolie Ville, care vor fi inchise)
– agentiei Carrefour Era Park, care va avea program 9:30-21:00
– agentiilor Sinaia (9:00-13:00) si Bran (10:00-14:00)
– Visa Tax din aeroportul Henri Coanda, care va avea program non-stop.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajati si 32 milioane de clienti in intreaga lume.