PROGRAM BANCI SI SUPERMARKETURI DE RUSALII 2014 – PROGRAM 8 SI 9 IUNIE 2014

PROGRAM BANCI SI SUPERMARKETURI DE RUSALII 2014: Romanii vor beneficia de un weekend prelungit. Ziua de luni, 9 iunie, a fost declarata libera prin hotarare de Guvern. Astfel, in a doua zi de RUSALII, toate institutiile statului sunt inchise. De precizat ca supermarketurile vor functiona dupa program normal.

PROGRAM BANCI SI SUPERMARKETURI DE RUSALII 2014: In cea de-a doua zi de RUSALII, institutiile publice si oficiile postale din intreaga tara vor fi inchise. Sucursalele bancilor care isi desfasoara activitatea in marile centre comerciale si in mall-urile din Capitala vor functiona normal si vor urma programul acestora. 

Cu exceptia unor sucursale, in special aflate in centrele comerciale, aeroport sau statiuni turistice, bancile vor avea toate unitatile inchise pe 9 iunie, a doua zi de Rusalii.

CITESTE SI: RUSALII: Peste 150.000 de persoane sunt asteptate la PELERINAJUL de la Sumuleu

PROGRAM BANCI SI SUPERMARKETURI DE RUSALII 2014 – Unitatile deschise luni sunt urmatoarele:

– BRD – Groupe Societe Generale: unitatile situate in centre comerciale si aeroportul Henri Coanda, agentiile Bran, Poiana Brasov si Sinaia;
– Garanti Bank: sediile din centrele comerciale Baneasa Shopping City si Sun Plaza, care vor functiona conform programului din mall-uri;
– Credit Europe Bank Romania: Cotroceni Park Bucuresti, Plaza Mall Bucuresti, Promenada Mall Bucuresti, Bucuresti Mall, Real Pallady Bucuresti, Piata Unirii Bucuresti, Maritimo Constanta, City Mall Constanta, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Timisoara, Iulius Center Iasi, Electroputere Parc Craiova.

Citeste si: VACANTA DE RUSALII: DRUMUL DINTRE BRASOV SI POIANA BRASOV, DN1E, VA FI INCHIS

BCR

Unitatile bancare sunt inchise luni, 9 iunie. Reteaua de bancomate, serviciile de plati cu cardul si operatiunile prin Internet Banking vor functiona normal. In zilele de 6 si 10 iunie, programul de lucru cu clientii este cel normal.

CEC Bank

in perioada 7-9 iunie, unitatile bancii nu vor lucra cu publicul. Reteaua de bancomate, serviciile de plati cu cardul si operatiunile prin Internet Banking vor functiona normal. Serviciul Info CEC Bank va fi disponibil non-stop, la numarul de telefon 0 800 800 848.

Banca Transilvania Alba Iulia
Unitatile bancare sunt inchise luni, 9 iunie. Reteaua de bancomate, serviciile de plati cu cardul si operatiunile prin Internet Banking vor functiona normal.

BRD
Unitatile bancii nu vor lucra cu publicul de Rusalii. Reteaua de bancomate, serviciile de plati cu cardul si operatiunile prin Internet Banking vor functiona normal.