Program de functionare prelungit pentru pietele din Sectorul 4

Primaria Sectorului 4 a decis prelungirea programului de functionare a pietelor aflate in administrare, odata cu trecerea la ora oficiala de vara, au anuntat luni reprezentantii institutiei.

Astfel, incepand de luni, pietele Progresul, Sudului si Aparatorii Patriei vor functiona de luni pana vineri, intre orele 6.00 si 20.00, sambata, intre orele 6.00 si 18.00, iar duminica, intre 6.00 si 14.00.

Totodata, incepand din 11 aprilie, in Sectorul 4 vor fi reamenajate si vor deveni functionale doua piete volante. Acestea vor fi amplasate in zona limitrofa interesctiei “Budapesta” si pe bd. C-tin Brancoveanu, in imediata apropiere a accesului in statia de metrou, urmand sa fie deschise la fiecare sfarsit de saptamana, vineri si sambata, in intervalul orar 7.00-19.00, iar duminica, intre orele 7.00 si 15.00.

Citeste si: Productia agricola in 2013. Pe ce locuri se claseaza Romania in Europa la principalele culturi

Cele 20 de tarabe, cate zece pentru fiecare piata volanta, destinate comercializarii fructelor si legumelor, vor fi ocupate exclusiv de producatori autentici, selectia acestora fiind atent monitorizata si realizata cu sprijinul si prin colaborarea dintre Primaria Sectorului 4 si Federatia “Agrostar”, potrivit sursei citate.

Astfel, Primaria Sectorului 4 a dorit sa vina in intampinarea  solicitarilor adresate de locuitorii din zona bulevardului C-tin Brancoveanu si din cea limitrofa intersectiei “Budapesta”, oferind, totodata, tuturor celor care vor tranzita aceste zone posibilitatea de a achizitiona produse proaspete de sezon, la pret de producator.

Sura foto: enational.ro