PROGRAM DE LUCRU PRELUNGIT la Directia de Impozite si Taxe Locale Sector 6

Directia de Impozite si Taxe Locale (DITL) Sector 6 a prelungit programul de incasari in centre, pentru a veni in sprijinul cetatenilor care doresc sa-si achite impozitele si taxele locale inainte de 31 martie, a anuntat miercuri Primaria Sectorului 6.

Astfel, pentru a beneficia de bonificatia de 10 la suta, contribuabilii care locuiesc in Drumul Taberei, Militari si Crangasi-Giulesti pot merge la ghiseele situate cartierele de resedinta in zilele de luni, 30 martie si marti, 31 martie, intre orele 8.30 si 18.30. Adresele sunt urmatoarele: Drumul Taberei nr. 18; Soseaua Virtutii nr. 1-3, Calea Giulesti nr. 125.

Totodata, functionarii de la Centrul de incasari pentru persoane fizice situat in Drumul Taberei nr. 40 (langa Piata Drumul Taberei) se vor afla la dispozitia cetatenilor dupa cum urmeaza: luni, marti, miercuri si joi, intre orele 07.00 si 21.00; vineri, intre orele 07.00 si 19.00, iar sambata, intre orele 09.00 si 14.00.

Citeste si: CONTRIBUABILII din Sectorul 6 au la dispozitie MIJLOACE ELECTRONICE de plata a IMPOZITELOR si TAXELOR LOCALE

Primaria Sectorului 6 reaminteste cetatenilor ca, pentru a-si achita impozitele si taxele locale, au la dispozitie mai multe mijloace electronice de plata, astfel incat sa evite asteptatul la cozi in fata ghiseelor.

Astfel, in Sectorul 6, modalitatile de plata a impozitelor si taxelor locale sunt urmatoarele: online prin ghiseul.ro, prin infochioscuri, cu ajutorul cardului bancar, prin e-banking, plata electronica prin POS si cash, direct la ghiseu.

Citeste si: Plata IMPOZITELOR si TAXELOR LOCALE prin metoda “Simplis Debit”, extinsa in Sectorul 4

Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, DITL Sector 6 a pus la dispozitia acestora si infochioscurile cu plata prin card, amplasate in marile zone comerciale si in incinta institutiilor publice de pe raza Sectorului 6: Plaza Romania (bd.Timisoara nr. 26 Z), Cora Lujerului (bd. Iuliu Maniu nr.19), Selgros Dr. Taberei (str. Valea Cascadelor nr. 26B), Carrefour Orhideea (Splaiul Independentei nr. 210-210B), DITL Sector 6 (sos. Virtutii nr. 1-3), Metro Militari (bd. Iuliu Maniu nr. 500), Auchan Militari (bd. Iuliu Maniu nr. 546-560), AFI Palace (bd. Timisoara colt cu bd. Vasile Milea), Piata Crangasi (Calea Crangasi nr. 87), Primaria Sectorului 6 – Biroul Unic (Calea Plevnei nr. 147-149) si DITL Sector 6 (Dr. Taberei nr. 18 – Orizont), care functioneaza 24 de ore din 24.

Potrivit sursei citate, pana la data de 31 martie se acorda persoanelor fizice bonificatia de 10 la suta pentru achitarea integrala a impozitelor.