Program inedit pentru elevii bucuresteni, in cadrul saptamanii “Scoala Altfel”

Elevii de la trei scoli din nordul Capitalei vor putea vizita “SkyTower”, cea mai inalta cladire din Romania, in cadrul saptamanii “Scoala Altfel”, care va avea loc in perioada 7-11 aprilie, au anuntat administratorii imobilului.

In cadrul vizitei, elevii vor avea ocazia sa invete ce inseamna protejarea resurselor economisind energie, dar si sa admire panorama Bucurestiului din cel mai inalt punct al orasului. “SkyTower este cel mai bun exemplu privind eficienta energetica. Cladirea de birouri este in curs de atestare pentru certificatul LEED Gold si a obtinut deja certificarea OGNI/DGNB. Astfel, elevii vor afla ce sunt cladirile verzi si cum reuseste cea mai inalta constructie civila din Romania sa aiba un consum redus de energie”, afirma sursele citate.

Citeste si: SkyTower, cea mai inalta cladire din Romania, isi deschide portile pentru publicul larg timp de doua luni

SkyTower dispune de un sistem care asigura eficientizarea consumului de energie si o activare automata a luminii pe coridoare si holuri. Structura externa a turnului e formata din ferestre dintr-o sticla speciala ce reduce impactul razelor solare in timp ce transpune la maximum lumina in interior, astfel toate birourile au lumina naturala iar consumul de energie este cu mult mai mic.

Anul trecut, peste 10.000 de bucurestenii au avut sansa sa admire Bucurestiul de la etajul 34 al cladirii.

Sursa foto: Facebook. com, filmareaeriana.eu