PROGRAM PRELUNGIT la eliberarea cartilor de identitate, in Sectorul 1

Persoanele din Sectorul 1 care au cartile de identitate expirate, pierdute sau distruse si care doresc sa se prezinte la vot in data de 16 noiembrie, isi pot schimba buletinele inclusiv in ziua alegerilor, a anuntat marti Primaria Sectorului 1.

Potrivit sursei citate, PROGRAMUL de lucru cu publicul al birourilor de Evidenta a Persoanei din Sectorul 1 a fost PRELUNGIT in preziua si ziua scrutinului pentru a da posibilitatea tuturor cetatenilor din Sectorul 1 sa-si poata exercita dreptul de vot la alegerile prezidentiale.

Astfel, birourile Serviciului de Evidenta a Persoanei vor functiona sambata intre orele 8.00 si 16.00 si duminica, intre orele 8.00 si 21.00.

Cetatenii care domiciliaza pe raza Sectorului 1 sunt asteptati la unul dintre cele cinci Birouri ale Serviciului de Evidenta a Persoanei, cu sediile in Piata Amzei nr. 13, str. Arhit. Ion Mincu nr. 15, str. General Berthelot nr. 34, str. Ion Neculce nr. 6 si bd. Bucurestii Noi nr. 54.

Citeste si: Birourile de EVIDENTA A PERSOANELOR din Sector 6 vor fi deschise si in WEEKEND

Cu exceptia primului birou, celelalte patru birouri de Evidenta a Persoanelor isi au sediile in incinta sectiilor de politie.

Pentru a-si reinnoi buletinul de identitate, persoanele trebuie sa prezinte, la unul din birourile mentionate, urmatoarele documente: certificat de nastere, certificat de casatorie sau, dupa caz, hotarare de divort ramasa definitiva si irevocabila, precum si dovada spatiului de locuit. Persoanele care nu detin o locuinta proprietate personala trebuie sa fie insotiti de proprietarul imobilului unde locuiesc pentru a face dovada de primire in spatiu.

Citeste si: PROGRAM DE LUCRU PRELUNGIT la serviciile de evidenta a populatiei, pentru alegerile prezidentiale

Contravaloarea cartilor de identitate si taxa de timbru fiscal se vor achita la ghiseele Birourilor de Evidenta a Persoanei Sector 1.

Actele de identitate vor fi eliberate in aceeasi zi, cu respectarea procederilor OUG nr. 97/2005.

Sursa foto: ziarulceahlaul.ro