PROGRAM PRELUNGIT la plata impozitelor si taxelor locale, in Sectorul 1

Program Directia de Taxe si Impozite Sector 6

Casieriile Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale (DGITL) Sector 1 si-au extins programul de lucru cu publicul pana la sfarsitul lunii septembrie, a anuntat Primaria Sectorului 1.

Astfel, pentru a le oferi contribuabililor din aceasta zona administrativa posibilitatea sa-si plateasca fara penalitati contributiile la bugetul local, casieriile DGITL Sector 1 vor functiona cu PROGRAM PRELUNGIT incepand de luni, 22 septembrie, pana marti, 30 septembrie.

In aceasta perioada, pentru centrele din str. Piata Amzei nr. 13, Calea Grivitei nr. 208 si str. Pajurei nr. 13, programul de lucru cu publicul este de luni pana vineri in intervalul orar 08.30-18.30. Casieria din incinta Primariei Sectorului 1 (sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 9-13) va avea program normal de lucru cu publicul: luni, marti, miercuri si vineri – 08.30-16.30 si joi – 08.30-18.30.

Citeste si: 30 SEPTEMBRIE, ultima zi de plata FARA PENALITATI a taxelor si impozitelor locale

Contribuabilii din Sectorul 1, persoane fizice si juridice, mai au la dispozitie cateva zile pentru plata fara penalitati a taxelor si impozitelor datorate bugetului local. Potrivit legislatiei in vigoare, contribuabilii care nu-si achita obligatiile fiscale pana la data de 30 septembrie vor suporta penalitati de intarziere de 2 la suta din cuantumul obligatiilor principale, calculate pentru fiecare luna sau fractiune de luna, incepand cu ziua imediat urmatoare termenului de scadenta.

Potrivit sursei citate, pana la jumatatea lunii septembrie, peste 70 la suta dintre contribuabilii persoane fizice din Sectorul 1 si-au achitat deja taxele si impozitele datorate bugetului local. Suma incasata de catre Directia Generala de Impozite si Taxe Locale Sector 1 de la cei 121.588 contribuabili persoane fizice se ridica la 41.629.335 lei.

Citeste si: Obligatiile catre Fisc si primarii ar putea fi achitate cu CARDUL, la ghiseu si online

Obligatiile catre Fisc si primarii ar putea fi achitate cu CARDUL, la ghiseu si online – See more at: https://mondonews.ro/obligatiile-catre-fisc-si-primarii-ar-putea-fi-achitate-cu-cardul-la-ghiseu-si-online/#sthash.P9kkemrM.dpuf

Pentru a reduce birocratia si a elimina cozile de la casieriile Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale, administratia locala a pus la dispozitia contribuabililor din Sectorul 1 o gama variata de modalitati moderne de plata: plata electronica prin internet banking, plata cu cardul si plata online prin ghiseul.ro.