PROGRAM PRELUNGIT la plata IMPOZITELOR SI TAXELOR locale, in Sectorul 1

Program Directia de Taxe si Impozite Sector 6

Casieriile Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale (DGITL) Sector 1 isi vor extinde programul de lucru cu publicul, in perioada 23-31 martie, pentru a le oferi contribuabililor, persoane fizice, posibilitatea de a beneficia de bonificatia de 10 la suta prevazuta pentru plata integrala, cu anticipatie, a impozitelor datorate bugetului local.

Astfel, centrele din str. Piata Amzei nr. 13, Calea Grivitei nr. 208 si str. Pajurei nr. 13 vor avea program de lucru cu publicul de luni pana vineri, in intervalul orar 08.30-18.30. De asemenea, aceste centre vor fi deschise si sambata, pe 28 martie, intre orele 08.30 si 16.30.

Programul de lucru cu publicul pentru centrul de incasare situat in incinta Primariei Sectorului 1 din Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 9-13 va fi urmatorul: luni, marti, miercuri, vineri intre orele 08.30 si 16.30 si joi in intervalul 08.30-18.30.

Citeste si: CONTRIBUABILII din Sectorul 6 au la dispozitie MIJLOACE ELECTRONICE de plata a IMPOZITELOR si TAXELOR LOCALE

 In cazul in care impozitele si taxele locale, aferente anului fiscal 2015, nu sunt platite anticipat, acestea pot fi platite in doua transe egale, la termenele scadente, respectiv 31 martie si 30 septembrie.

Citeste si: Plata IMPOZITELOR si TAXELOR LOCALE prin metoda “Simplis Debit”, extinsa in Sectorul 4

Pe langa plata in numerar la casieriile Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale, Primaria Sectorului 1  a pus la dispozitia cetatenilor o infrastructura moderna si eficienta, care sa le permita sa-si achite contributiile la bugetul local in cel mai scurt timp si in conditii de deplina siguranta. Astfel, contribuabilii din aceasta zona administrativa pot opta pentru o gama variata de modalitati moderne de plata: plata electronica prin internet banking, plata cu cardul si plata online prin ghiseul.ro.