Program tv de Revelion 2014: Ce poti vedea in aceasta noapte la TVR 1, Pro TV si Antena 1

Revelionul 2014 va fi sarbatorit cum se cuvine de principalele televiziuni din Romania. Antena 1 si Pro TV au investit cate 150.000 de euro in petrecerea de Revelion, aruncandu-i in “ring” pe Dan Negru si respectiv pe Catalin si Andra Maruta, laolalta cu zeci de vedete.

Cum anul bun cu show incepe, spectacolul televiziunilor din noaptea de Revelion se anunta de fapt o mare batalie pentru audienta. La TVR 1, Ramona Badescu, Iuliana Tudor si Andreea Marin vor fi gazdele programului de divertisment care face trecerea dintre ani, la Antena 1 Dan Negru aduce Revelionul Starurilor, iar la Pro TV, Catalin si Andra Maruta vor prezenta Magic Show.

Revelion 2014 la Antena 1

Dan Negru are deja performanta de a aduce postului Antena 1 in noaptea de Revelion audiente uriase. Timp de doua zile, 100 de vedete au filmat petrecerea de Revelion, sumele fiind cuprinse intre 300 si 2.000 de euro. La Antena 1 ii puteti vedea pe Alex Velea, CRBL, Pepe, Sofia Vicoveanca sau Vali Vijelie, dar si multi actori.

“Revelionul Starurilor”, al carui start se va da de la ora 20.30, a inghitit din bugetul Antenei 1 suma de 150.000 de euro, bani care s-au dus pe plata artistilor, dar si pe mancarea asigurata in timpul inregistrarilor, apreciata la 15.000 de euro.

Revelion 2014 la Pro TV

Pro TV va aduce in aceasta seara, de la ora 21.45, un proiect intitulat “Magic Show”, prezentat de sotii Catalin si Andra Maruta. In platoul Mediapro au intrat Corina Bud, Mandinga sau Horia Brenciu, suma scoasa din buzunar de aceasta televiziune fiind de aproximativ 150.000 de euro, potrivit celor de la Libertatea.

Catalin si Andra Maruta au doua asistente pe cinste, Gina Pistol si Laura Cosoi

Revelion 2014 la TVR 1

TVR 1 o aduce in noaptea de Revelion pe “Zana a Surprizelor”, Andreea Marin, care va fi acompaniata de Ramona Badescu si de Iuliana Tudor. 

Dupa lansarea melodiei “Pretuieste Viata”, incheiem anul cu o noua urare pe portativ marca Mihai Alexandru, cantecul fiind scris pentru trioul Iuliana Tudor – Ramona Badescu – Andreea Marin, prezentatoarele Revelionului de la TVR 1.

“Sper sa va aduca bucurie si buna dispozitie refrenul nostru vesel, il vom aduce in casele voastre pe 31 decembrie, la ora 20.30!”, a scris Andreea Marin pe contul sau de Facebook, langa fotografia de la filmarile pentru Revelion, imagine in care apare alaturi de Ramona Badescu s de Iuliana Tudor.