Programul “BULEVARDUL ARTELOR – 555 de minute de cultura”, continua in acest weekend

Primaria Sectorului 3 continua, prin Centrul Cultural Casa Artelor, programul “BULEVARDUL ARTELOR – 555 de minute de cultura” oferind publicului bucurestean noi evenimente artistice care se vor desfasura in acest week-end, pe 27 si 28 septembrie, intre orele 19.00 si 21.00.

Situat pe bulevardul Unirii, in zona Piata Regiunilor (intre Nerva Traian si Piata Alba Iulia) “BULEVARDUL ARTELOR” reuneste in acest week-end peste 25 de artisti din mai multe domenii ale artelor, care pe noua scene in aer liber vor sustine simultan recitaluri de muzica, teatru, dans, arte plastice, invitandu-i pe spectatori sa viziteze si expozitia in aer liber “Bucuresti 555 de istorie si arta”.

Citeste si: HANUL GABROVENI restaurat, INAUGURAT la deschiderea Zilelor Bucurestiului

Sambata, actrita ANCA SIGARTAU va invita pe “BULEVARDUL ARTELOR” la recitalul sau de muzica si poezie intitulat “Un sarut, a kiss, un bacio” iar duminica, “BULEVARDUL ARTELOR” vor rasuna melodiile Bucurestiului de alta data, in spectacolul “Bucuresti, mon amour” sustinut de artista Irina Sarbu (voce) si Puiu Pascu (pian). Lor li se vor alatura tineri muzicieni in recitaluri sustinute la chitara clasica, marimba, vioara, violoncel, flaut, oboi, pian si clarinet.

Citeste si: ZILELE BUCURESTIULUI, calendarul COMPLET al evenimentelor

Baletul clasic si tangoul vor completa marele spectacol de pe “BULEVARDUL ARTELOR” un nou spatiu de promenada, elegant, civilizat, innobilat de artele clasice, conceptul si regia fiind semnate de regizoarea Alice Barb.

Sursa foto: bucurestifm.ro