PROGRAMUL DE PASTE al BANCILOR

Majoritatea unitatilor bancare vor fi inchise in zilele de 12 si 13 aprilie, cu exceptia unora din hipermarketuri si mall-uri, care vor fi deschise in a doua zi de PASTE.

Astfel, Raiffeisen Bank a anuntat ca zilele de 12 si 13 aprilie sunt libere in toate unitatile, cu exceptia celor din hypermarketuri si a mall-uri. De exemplu, agentia din mall-ul Baneasa Shopping Center va fi inchisa in prima zi de PASTE, dar va fi deschisa in a doua zi, intre orele 10.00 si 19.00. Retelele de bancomate si POS-uri vor fi disponibile non-stop in aceasta perioada, la fel si serviciile de internet banking sau liniile de urgenta.

Totodata, Banca Comerciala Romana a anuntat ca unitatile sale teritoriale retail si centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul in zilele de 12 si 13 aprilie. Banca a mai precizat ca a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii sai. De asemnea, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM) care vor fi in permanenta la dispozitia clientilor, inclusiv in zilele care sunt sarbatori legale.

Citeste si: PROGRAMUL DE PASTE al HIPERMARKETURILOR, SUPERMARKETURILOR si MALL-urilor

In aceasta perioada, detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de Asistenta de urgenta pentru acestia va fi, ca de obicei, disponibil 24 de ore din 24.

Si CEC Bank a anuntat ca unitatile sale nu vor avea program de lucru cu publicul in intervalul 11-13 aprilie. Reteaua de bancomate, serviciile de plati cu cardul si operatiunile prin Internet Banking vor functiona normal. Serviciul de Call Center al bancii va fi disponibil non-stop, la Telverde 0800.800.848.

Citeste si: CAT ii COSTA pe ROMANI masa de PASTE

De asemenea, Banca Transilvania a anuntat toate unitatile sale vor fi inchise luni, in a doua zi de PASTE. Sambata, unitatile Bancii Transilvania din centrele comerciale vor fi deschise intre orele 10.00 si 17.00. Duminica, unitatile din centrele comerciale vor fi inchise.