Programul “LITORALUL PENTRU TOTI”, PRELUNGIT in unele hoteluri

Hotelierii din statiunile de la malul marii au decis PRELUNGEASCA cu o saptamana programul “LITORALUL PENTRU TOTI”, prin care acorda pachete turistice la preturi reduse cu pana la 50 la suta, a anuntat vineri Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

“Hotelierii de la mare s-au gandit sa vina in intampinarea turistilor si sa acorde in continuare reduceri la vacantele derulate pana pe 22 iunie. Vrem sa stimulam astfel sa vina la mare si persoanele cu venituri mici si foarte mici, care, din pacate, sunt din ce in ce mai multe in Romania”, a declarat Dragos Raducan, vicepresedintele FPTR.

Astfel, pana in data de 15 iunie, cand ar fi trebuit sa se incheie programul, 53 de hoteluri au pus la dispozitie peste 3.000 de camera la tarife reduse. In program s-au inscris unitati de cazare din statiunile Cap Aurora, Eforie Nord, Eforie Sud, Jupiter, Mamaia, Saturn, Vama Veche si Venus. Aceste locuri vor fi vandute prin agentiile de turism din toata tara. Pentru saptamana 15-22 iunie numarul locurilor va fi limitat, hotelurile care vor ramane in program putand fi vazute pe site-ul www.fptr.ro. 

Citeste si: Litoralul pentru Toti: 159 lei de persoana pentru sase nopti!

Pentru sase nopti petrecute in Mamaia turistii vor plati intre 235 de lei la hoteluri de doua stele, fara mic dejun si 605 lei la cele de cinci stele, cu mic dejun inclus. In continuare, turistii pot opta pentru o vacanta in regim all-inclusive, la tarife foarte avantajoase. Cinci nopti de cazare costa de la 765 de lei de persoana la un hotel de trei stele la 985 de lei de persoana la o unitate de cinci stele. In aceasta suma intra trei mese pe zi servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locurile de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

Citeste si: 2014 aduce mai multi TURISTI decat 2013. Principalele tendinte in TURISM anul acesta

Tarifele sunt chiar mai accesibile in statiunile din sudul litoralului, precum Jupiter, Saturn sau Vama Veche, unde pretul unui sejur de sase nopti porneste de la 179 de lei de persoana la o unitate de doua stele, fara mic dejun, si ajunge la 469 de lei de persoana la un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus.

Peste 6.000 de romani au beneficiat de reduceri pana acum in acest an de pechete reduse prin programul “LITORALUL PENTRU TOTI”. Acestia s-au orientat mai ales catre statiunile Mamaia si Eforie Nord.

Sursa foto: travelontop.ro