PROGRAMUL presedintelui KLAUS IOHANNIS din timpul vizitei la CHISINAU

Presedinte ales, Klaus Iohannis, va avea, in cursul vizitei pe care o face vineri la Chisinau, discutii oficiale cu presedintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, si o intalnire neoficiala cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofte, potrivit unui comunicat remis miercuri de PNL.

Departamentul de comunicare al PNL a anuntat, printr-un comunicat, vizita pe care Klaus Iohannis, presedinte ales al Romaniei, o va face, vineri, la Chisinau.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS pentru Reuters: Este posibil ca PNL sa aiba in 2015 majoritatea in Parlament si sa schimbe Guvernul 

“Domnul Presedinte Klaus Iohannis va avea discutii oficiale cu Presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, domnul Vlad Filat, si o intalnire neoficiala cu domnul Nicolae Timofte, Presedintele Republicii Moldova. De asemenea, domnul Presedinte Klaus Iohannis se va intalni cu reprezentantii mass-media din Republica Moldova”, mentioneaza sursa citata.

Klaus Iohannis va fi insotit in aceasta vizita de presedintele PNL Vasile Blaga si de prim-vicepresedinte PNL Mihai-Razvan Ungureanu.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS VA EFECTUA O VIZITA IN REPUBLICA MOLDOVA 

Surse oficiale au declarat, marti, ca presedintele ales, Klaus Iohannis, va face o vizita la Chisinau la finalul acestei saptamani si o alta vizita in Statele Unite ale Americii, inainte de depunerea juramantului in plenul Parlamentului si exercitarea efectiva a mandatului.

Sursa foto: adevarul.ro