Programul PRIMA CASA: LOCUINTELE VECHI pot fi DATE LA SCHIMB pentru altele noi

DEZVOLTATORII IMOBILIARI profita de schimbarile facute la PRIMA CASA si vin cu oferte speciale pentru cei care vor sa cumpere a doua locuinta tot prin programul guvernamental. Promit sa se ocupe de VANZAREA VECHILOR APARTAMENTE ca sa le poata oferi altele noi, construite de ei. Dupa achitarea creditului, banii ramasi devin AVANS PENTRU NOUA CASA.

Noile prevederi ale programului Prima Casa sunt perfecte pentru cei care vor sa se mute in APARTAMENTE MAI SPATIOASE. De aceste modificari profita si dezvoltatorii imobiliari care ii si ajuta pe tineri sa isi schimbe mai rapid locuintele.

Cristina Bercea, specialist imobiliare: „Pot da locuinta veche, la schimb pe una noua si platesc diferenta fie cash, fie prin credit ipotecar sau prin PROGRAMUL PRIMA CASA”.

Daca alege ultima varianta, clientul nu plateste comisioane in plus, insa nici nu trebuie sa tina de pret cu dintii, spun dezvoltatorii. Locuinta veche este evaluata de dezvoltator, iar pretul stabilit nu sare de media pietei.

CITESTE SI: ROMANIA, LIDER IN UE LA CRESTEREA PRETULUI LA LOCUINTE, IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2015

„In momentul in care ati dat un mic avans, o rezervare, pentru proprietatea noua si v-am evaluat proprietatea, ramanem legati 2-3 luni de zile pana gasim cumparator de pe piata libera care sa va cumpere imobilul dumneavoastra, fara niciun fel de risc”, a declarat un dezvoltator imobiliar.

Din 2009, aproape 150.000 de romani au luat credit Prima Casa, cu o valoare medie a imprumutului de 38.000 de euro. Suma suficienta pentru o locuinta intr-o zona de la marginea Bucurestiului.

Cele mai multe apartamente noi se gasesc in zona de est a Bucurestiului, acolo unde o garsoniera costa 19.700 de euro sau in zona de sud, unde un apartament cu doua camere costa 29.000 de euro.

Sursa foto: infovestonline