PROGRAMUL PUNCTELOR ENEL din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, in perioada PASTELUI

PUNCTELE ENEL din municipiul Bucuresti si cele judetele Ilfov si Giurgiu vor fi inchise luni, in a doua zi de Paste, care este zi libera legala, au anuntat reprezentantii companiei.

Potrivit sursei citate, in celalalte zile, PUNCTELE ENEL vor functiona dupa PROGRAMUL obisnuit. Astfel, in zilele de 10 si 14 aprilie, PROGRAMUL de functionare este de la 9.00 la 17.00 in municipiul Bucuresti si de la 8.00 la 16.00 in judetele Ilfov si Giurgiu.

Citeste si: Programul RATB si METROREX in noaptea de INVIERE

Clientii Enel Energie Muntenia, care doresc sa isi achite factura de energie electrica in aceasta perioada, pot utiliza modalitatile alternative de plata.

Pentru a afla informatii despre consumul de energie, facturile si platile efectuate, clientii Enel Energie si Enel Energie Muntenia pot apela gratuit InfoEnel la telefon 0800.07.08.09 sau pot accesa pagina de web www.enel.ro sectiunea My Enel.

Citeste si: NOUA SPITALE asigura ASISTENTA MEDICALA de urgenta in perioada sarbatorilor de PASTI in Bucuresti

Pentru perioada in care nu este prevazut program cu publicul nu vor fi facute preavizari sau deconectari de la reteaua de energie electrica. Serviciul Telecitire va fi functional.