Programul “SERILE ELIAD” continua in decembrie cu evenimente dedicate CRACIUNULUI

Primaria Sectorului 3 organizeaza, prin intermediul Centrului Cultural “Casa Artelor”, o noua serie de evenimente “SERILE ELIAD”, dedicata sarbatorilor CRACIUNULUI.

Astfel, sala Eliad a centrului va gazdui in serile de duminica, pe 7, 14 si 21 decembrie, de la ora 19.00, concerte de Craciun sustinute de Daniela Vladescu, Adrian Naidin, dar si de copiii inscrisi la atelierul de canto din programul educativ “Pepiniera de talente”.

Seria evenimentelor debuteaza pe 7 decembrie, de la ora 19.00, cu un concert al sopranei Daniela Vladescu, ocazie cu care artista va lansa si un CD intitulat “Christmas Feeling”.

Citeste si: “SERILE ELIAD”, un nou program cultural derulat de Primaria Sectorului 3

De asemenea, in cadrul programului “SERILE ELIAD” se va deschide din 14 decembrie expozitia de pictura “Si eu am talent”, realizata de copii aflati in grija Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3.

Conceput de Alice Barb, programul “SERILE ELIAD” a fost lansat pe 8 noiembrie si a cuprins, intr-o prima serie de evenimente, recitaluri de jazz si poezie sustinute de Mircea Albulescu, acompaniat la harpa de Iulia Calei, Dorel Visan insotit de flautistul Ion Bogdan Stefanescu, Anca Sigartau, Adrian Naidin si percutionistul Gabriel Balasa, formatia Jazzapella, Mike Godoroja si Blue Spirit, precum si de Berti Barbera si invitatul sau special Johnny Bica.

Citeste si: Programul “BULEVARDUL ARTELOR – 555 de minute de cultura”, continua in acest weekend

Intrarea la acest eveniment este libera, in limita locurilor disponibile, iar rezervari se pot face la numerele de telefon 021.321.58.17 sau 0759990845.

Sursa foto: facebook.com