Programul “ZILE GRATUITE DE VACANTA” continua pe litoralul romanesc

Turistii care doresc sa-si petreaca vacanta in statiunile de pe litoralul romanesc beneficiaza in continuare de programul “ZILE GRATUITE DE VACANTA”, a anuntat luni Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii.

Potrivit sursei citate, oferta se refera la sejururi de minim cinci nopti si este disponibila sub forma “Platesti 5 nopti si stai 6” sau “Platesti 6 nopti si stai 7”.

In plus, litoralul romanesc extinde oferta de pachete all inclusive si in statiunea Eforie Nord. Astfel, in perioada iulie-august turistii pot beneficia de pachete all inclusive in Complexul Hotelier Steaua de Mare (Hotelurile Delfinul, Meduza si Steaua de Mare).

Citeste si: DSP Constanta: Calitatea apei de pe litoralul ROMANESC este EXCELENTA

Steaua de Mare este primul complex care lanseaza pachete de vacanta in sistem all inclusive in Eforie Nord, la tarife sub cele practicate pe litoralul romanesc — de la 320 lei pe familie pe zi. Pachetele all inclusive la acest complex hotelier includ mese in sistem bufet si bauturi la liber.

Citeste si: CFR CALATORI: Traseul Bucuresti-Constanta in doua ore, din 4 iulie

“Transmitem stiri bune de pe litoralul romanesc: extinderea ofertei all inclusive in Eforie Nord, continuarea programului “ZILE GRATUITE DE VACANTA” pe litoralul romanesc si aterizarea primei curse charter Tel Aviv — Constanta. Cerem in continuare Guvernului Romaniei reducerea cotei TVA la 9 la suta pentru cazare si toate serviciile de masa”, a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral — Delta Dunarii.

Surs foto: panoramio.com