Proiectii de FILME INEDITE in Parcul Herastrau, din acest weekend

Primaria Capitalei, prin Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti “CreArt”, organizeaza, in Parcul Herastrau, la intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, evenimentul cultural “CineParK”, au anuntat vineri reprezentantii institutiei.

Astfel, timp de trei luni, incepand din acest weekend si pana pe 24 august, toti cei care sunt in cautarea unei modalitati de a-si petrece serile de vara au la dispozitie un program care include aproximativ 60 de filme. Acestea apartin tuturor genurilor cinematografice si imbina tematici diverse, de la dragoste, la actiune, comedie, science fiction, drama, musical, aventura si pana la fantasy, astfel incat, fiecare spectator sa se poata bucura de un weekend recreativ, in compania prietenilor.

Citeste si: ROLAND GARROS: Bucurestenii pot urmari FINALA in parcul Herastrau pe un ecran de mari dimensiuni

De asemenea, pentru cei mici, in fiecare sambata si duminica, de la ora 18.00, vor fi difuzate filme pentru copii.

Accesul publicului in cadrul evenimentului CineParK va fi gratuit.

Citeste si: CARAVA METROPOLIS revine in aceasta vara, in Bucuresti si alte noua orase din tara

Programul evenimentului pentru fiecare weekend, in perioada mai-august, va fi vineri intre orele 19.30 si 21.00 – film artistic, sambata, de la ora ora 18.00 la ora 19:00 – film pentru copii si de la ora 19.30 la ora 21.00 – film artistic, iar duminica intre orele 18.00 si 19.00 – film pentru copii si intre orele 19.30 si 21.00 – film artistic.

Pentru a fi la curent cu programul actualizat al filmelor pe care le pot viziona in fiecare weekend, precum si cu eventualele modificari survenite pe parcursul evenimentului, bucurestenii pot accesa site-ul www.creart.ro.

Sursa foto: facebook.com