Proiectul cultural KULTURAMA, in perioada 3 iulie – 15 septembrie, la PIATA REVOLUTIEI

Aflat la prima editie, proiectul cultural de anvergura al verii, KULTURAMA, sustine promovarea ARTEI in SPATIUL URBAN, pentru a oferi publicului larg liberul acces la manifestari culturale de calitate, incurajarea actului creativ al tinerilor artisti si punerea in valoare a diversitatii si bogatiei arhitecturale ale spatiului istoric din PIATA REVOLUTIEI.

Cu mare impact istoric, Piata Revolutiei se va transforma intr-un inedit parc al artelor, cu expozitii in aer liber, unde atat tinerii artisti aflati la debut, cat si cei consacrati, vor schimba perceptia asupra valorilor estetice, construind o punte interactiva intre vechi si nou.

Pe toata durata proiectului KULTURAMA vor avea loc o serie de expozitii de pictura, sculptura, fotografie, ateliere de creatie pentru copii, teatru, performance. Pe langa toate acestea, vizitatorii sunt invitati in pop-up library KULTURAMA, unde le stau la dispozitie carti oferite de editurile Litera si Nemira.

KULTURAMA este organizat de Kartell Media&Events, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Institutia Prefectului Bucuresti, Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale, On Stage, Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, Uniunea Artistilor Plastici, Asociatia ‘Se Poate’.

Accesul publicului este gratuit. Pentru mai multe informatii accesati pagina de facebook a evenimentului.