Proiectul initiat de RAZVAN MIRONESCU s-a materializat la Scoala Gimnaziala pentru Deficienti de Auz „Sf. Maria” din Sectorul 6

Joi, 17 septembrie 2015, la Scoala Gimnaziala pentru Deficienti de Auz „Sf. Maria” din SECTORUL 6 a avut loc lansarea unui nou nivel de invatamant, special profesional, in domeniul Tehnici Poligrafice.

Proiectul s-a nascut ca urmare a initiativei deputatului PNL din SECTORUL 6, RAZVAN HORIA MIRONESCU, de a constitui un parteneriat public-privat intre autoritatea locala a SECTORULUI 6 si trei actori privati: Best Print, Fundatia Orange si Fundatia Sense International – Romania, prin intermediul caruia elevii Scolii „Sf. Maria” vor fi formati sa devina specialisti in meseria de tiparitor offset.

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU A PARTICIPAT LA INAUGURAREA CANTINEI SOCIALE SF. MUCENIC BARNABAS DIN SECTORUL 6

Elevii s-au aratat incantati de initiativa introducerii acestui nou nivel de invatamant, aratandu-si disponibilitatea de a invata cat mai multe in domeniul tehnicilor poligrafice. Parteneriatul se bucura de sprijinul PRIMARIEI SECTORULUI 6, de implicarea directoarei Scolii Gimnaziale pentru Deficienti de Auz „Sf. Maria”, Florica Stoica, precum si de aportul special al firmei Best Print, compania cu cea mai mare contributie la taxele locale in domeniul birotica-tiparituri din SECTORUL 6.

PRIMARIA SECTORULUI 6 a incercat permanent sa atraga parteneri privati pentru desfasurarea de proiecte comune in vederea sprijinirii comunitatii noastre. Un exemplu de implicare a actorilor economici, din SECTORUL 6 si nu numai, in demersuri dedicate copiilor il reprezinta proiectul Scolii Profesionale Speciale create in cadrul Scolii Gimnaziale pentru Deficienti de Auz Sf. Maria. Cu sprijinul Best Print, al Fundatiei Orange si al Fundatiei Sense International, incepand de ieri, copiii cu deficiente de auz pot invata o meserie, cea de tipograf offset. Multumesc in numele primariei sectorului si al comunitatii partenerilor nostri si profesorilor Scolii Sf. Maria, care s-au implicat in acest proiect”, a declarat primarul RARES SERBAN MANESCU.

CITESTE SI: DEPUTATUL RAZVAN MIRONESCU LANSEAZA CAMPANIA ”SOCIALXCHANGE – DONEAZA PENTRU EDUCATIE” IN SECTORUL 6

Sursa foto: primarie6