Proiectul SOCIALXCHANGE, sustinut de MEGA IMAGE

Reteaua de magazine MEGA IMAGE, apartinand grupului Delhaize, sustine conceptul SOCIALXCHANGE si a donat iepurasi de ciocolata pentru copiii beneficiarilor care au prestat munca in folosul comunitatii la magazinul social deschis in cadrul proiectului, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 6.

“Cei 48 de beneficiari care au muncit au primit drept rasplata zambetul surprins al copiilor, care nu prea mai credeau in iepuras. Alaturi de copiii beneficiarilor si ceilalti copii aflati in sistemul de asistenta maternala, in apartamentele de tip familial, precum si copiii din evidenta seviciului prevenire au primit incantati iepurasi de ciocolata din partea Mega Image”, se spune in comunicat.

Citeste si: MOBILIZARE in randul ANGAJATILOR DGASPC Sector 6 pentru proiectul SOCIALXCHANGE

Potrivit sursei citate, SOCIALXCHANGE este o retea de intrajutorare prin care oricine poate deveni client. Clientii donatori, persoane fizice, companii, organizatii pot dona magazinului SOCIALXCHANGE produse: alimente neperisabile, produse igienice, sanitare, rechizite, electrocasnice, diverse bunuri (mobilier, etc.). Ca urmare a donatiilor, acestia acumuleaza puncte pe care le pot folosi pentru a achizitiona servicii – tenis, saline etc. sau pot dona aceste puncte unor cazuri sociale care nu pot munci: batrani, invalizi, minori.

Clientii beneficiari sunt persoane cu venituri modeste care presteaza diferite activitati in folosul comunitatii si primesc, in schimbul muncii lor, puncte pe care le valorifica in produsele si serviciile oferite in cadrul magazinului. Totul se face intr-un mod rapid, transparent si fara intermediul banilor, mai arata sursa citata.

Citeste si: Proiectul SOCIALXCHANGE, bine primit de persoanele nevoiase

“Astfel, se deschide accesul celor care nu au bani catre bunuri pe care altfel nu le-ar putea cumpara si se contribuie la coeziunea comunitatii. Deschiderea acestui magazin ofera posibilitatea de a colecta donatiile intr-un punct cunoscut de intreaga comunitate si de a fi la dispozitia persoanelor aflate in dificultate, precum si de a le oferi ocazia sa-si aleaga produsele, in functie de nevoile actuale. Cu aceasta ocazie, multumim Mega Image pentru dontaie si invitam si alte companii, firme, supermarketuri sa ni se alature pentru sustinerea coeziunii sociale printr-o mai eficienta gestionare a resurselor de care dispune comunitatea”, se mai spune in comunicat.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6