Proiectul USL referitor la trecerea STS in subordinea MAI a fost depus la Camera Deputatilor

Proiectul Uniunii Social Liberale (USL) referitor la trecerea Serviciilor de Telecomunicatii Speciale (STS) in subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a fost depus la Camera Deputatilor, informeaza postul Realitatea Tv. 

Conform sursei citate, proiectul amintit a fost elaborat doar de membrii Partidului Social Democrat (PSD), astfel ca urmatorul sef al STS ar urma sa fie numit de premierul Victor Ponta. Totodata, in momentul trecerii STS in subordinea MAI, directorul acestui serviciu va deveni automat secretar de stat in Ministerul de Interne.

Citeste si: Victor Ponta: STS trebuia sa-si asume raspunderea. Basescu il va proteja pe Opris 

Scandalul creat in jurul Serviciilor de Telecomunicatii Speciale (STS) inceput undeva in anul 2009, la precedentele alegeri prezidentiale, a revenit in atentia publicului in momentul in care s-a produs nefericitul accident aviatic din Apuseni. STS reprezinta marul discordiei intre presedintele Traian Basescu, cel care are in subordine STS-ul si premierul Victor Ponta care isi doreste sa treaca aceste servicii in subordinea sa, mai precis la Ministerul Afacerilor Interne, iar directorul STS sa ocupe functia de secretar de stat al Internelor.

Sursa foto:  realitatea.net