Propaganda electorala continua la Timisoara, desi campania s-a incheiat. GALERIE FOTO

Desi campania electorala s-a incheiat sambata dimineata, la ora 07.00, propaganda electorala a continuat, contrar prevederilor legii. La Timisoara, spre exemplu, panourile publicitare cu unul dintre candidatii la prezidentiale trona, sambata seara, chiar in fata unei sectii de votare.

Un cititor a trimis la redactia Mondo News imagini cu afise si bannere electorale cu premierul Victor Ponta, candidat la Presedintie, aflate la vedere chiar langa sectia de votare de la Colegiul Tehnic de Vest din Timisoara. Imaginile au fost surprinse in jurul orei 19.20.  

Citeste si: ALEGERI PREZIDENTIALE, START VOT. ROMANII DIN NOUA ZEELANDA AU INCEPUT VOTUL PENTRU ALEGEREA PRESEDINTELUI

Oficial, campania electorala a alegerilor prezidentiale s-a terminat sambata la ora 7,00. Potrivit legii, continuarea propagandei electorale dupa incheierea campaniei, precum si sfatuirea in ziua votarii a alegatorilor la sediul sectiilor de votare sa voteze sau sa nu voteze un anumit candidat constituie contraventie si se pedepseste cu amenda de la 1.500 de lei la 4.500 de lei. Va prezentam imaginile mai jos.

De asemenea, purtarea, pe durata votarii, de catre membrii birourilor electorale ale sectiilor de votare, persoanele insarcinate cu paza, persoanele acreditate sau de catre operatorii de sondaj ai institutelor de sondare a opiniei publice sau ai societatilor comerciale ori ai organizatiilor neguvernamentale de ecusoane, insigne ori alte insemne de propaganda electorala se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 1.000 de lei si 2.500 de lei.

Citeste si: ROMANIA VOTEAZA! CINE VA DEVENI NOUL PRESEDINTE AL ROMANIEI