PROSTIE sau INDOLENTA: POLITIA BELGIANA stia unde se ascunde SALAH ABDESLAM din 2015 dar raportul s-a ratacit!

Un politist din localitatea belgiana Malines le-a transmis superiorilor sai, pe 7 decembrie 2015, un raport in care preciza adresa exacta unde se ascunde SALAH ABDESLAM, insa documentul n-a fost transmis mai departe.

Potrivit surselor jurnalistilor belgieni de la La Derniere Heure, ofiterul a trecut in raportul confidential adresa “strada Quatre Vents, nr.79, Molenbeek”, locul unde s-ar ascunde teroristul suspectat de implicare in TENTATELE TERORISTE de la PARIS, exact locatia unde a fost arestat SALAH ABDESLAM in urma cu cateva zile, potrivit Newsro. Documentul ar fi trebuit sa ajunga la celula antitero a politiei din Bruxelles, insa acest lucru nu s-a intamplat.

CITESTE SI: ATENTATE TERORISTE PARIS: DE CE NU S-A MAI ARUNCAT IN AER SALAH ABDESLAM

In acelasi raport din decembrie, politistul a vorbit si despre desele contacte pe care fiul unui anume D’Jamilla Mohamed, Abid, le are cu SALAH ABDESLAM.

Cei doi, Abid si SALAH ABDESLAM, au fost arestati vinerea trecuta, chiar la adresa pe care sefii politistului din Malines o aveau din decembrie. De altfel, acesta a sesizat situatia si a fost deschisa o ancheta.

Sursa foto: