PROSTITUATA ROMANCA, ucisa de un musulman in Marea Britanie. Agresorul a primit 29 de ani de inchisoare

Un musulman care a INJUNGHIAT MORTAL in 2013 o PROSTITUATA insarcinata din Romania, dupa ce a avertizat-o sa nu mai lucreze in apropierea unei moschei in orasul Ilford (Essex) din Marea Britanie, a fost condamnat, vineri, la cel putin 29 de ani de inchisoare, relateaza Daily Mail.

La 28 octombrie 2013, Farooq Shah, in varsta de 21 de ani, i-a INFIPT femeii, pe nume Mariana Popa, un cutit in piept in timp ce se afla pe bicicleta pe o strada cunoscuta pentru PROSTITUATE.

Citeste si: ROMANCA CRUCIFICATA LA FLORENTA, VICTIMA A UNUI JOC EROTIC?

Originara din Caracal, femeia, in varsta de 24 de ani, se afla in Marea Britanie de doar trei saptamani si incerca sa castige bani pentru a-si intretine familia.

Dupa ce a fost INJUNGHIATA, ea a intrat intr-o pizzerie din apropiere si s-a prabusit intr-o baie de sange, in timp ce atacatorul a fugit cu bicicleta.

Tanara, care mai avea un copil, era in a sasea saptamana de sarcina la momentul atacului.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arata cum barbatul asteapta langa o benzinarie in apropierea strazii unde se aflau PROSTITUATELE.

Mariana Popa este apoi vazuta cum merge inspre el si vorbeste cu el, dupa care este INJUNGHIATA de doua ori in piept.

Citeste si: PROSTITUATA ROMANCA, DOCTOR IN FIZICA NUCLEARA, CONDAMNATA LA DOI ANI DE INCHISOARE IN AUSTRIA

Procurorii sustin ca barbatul a atentionat-o pe femeie sa paraseasca zona, insa aceasta a platit refuzul cu viata.

Asupra barbatului a fost gasit si un telefon mobil furat. El a negat ca a ucis-o pe femeie, sustinand ca a fost luat drept altcineva.

Sursa foto: dailymail.co.uk