Perchezitii in Arges la mai multe persoane suspectate ca au obligat 10 fete sa se prostitueze

Politistii si procurorii au efectuat, miercuri, mai multe perchezitii in judetele Timis, Dolj si Arges, in locuintele unor persoane suspectate ca au fortat mai multe tinere sa se prostitueze si au obtinut astfel 50.000 de euro.

Politistii BCCO si procurorii DIICOT Pitesti, impreuna ofiterii de la Combaterea criminalitatii organizate Craiova si Timisoara, au facut sase perchezitii – trei in Timisoara, doua in comuna Unirea din judetul Dolj si una in Pitesti -, intr-un dosar privind activitatea unui grup infractional specializat in proxenetism si infractiuni de natura judiciara, se arata intr-un comunicat al Politiei Arges.

Potrivit anchetatorilor, in perioada 2011-2014, mai multi suspecti s-au constituit intr-o grupare infractionala organizata avand ca scop determinarea, inlesnirea si obtinerea de foloase de pe urma practicarii prostitutiei de catre zece tinere, sase fiind identificate pana in prezent.

Citeste si: ION TINCU, SEFUL POLITIEI LOCALE BUCURESTI, PRINS LA PROSTITUATE IN RAHOVA

Membrii gruparii postau anunturi de oferire de servicii sexuale in ziarele locale, in scopul racolarii unui numar cat mai mare de clienti. Fetele se intalneau cu clientii in apartamente inchiriate de catre membrii gruparii, iar toti banii obtinuti din aceasta activitate au fost insusiti de catre proxeneti.

Conform anchetatorilor, membrii grupului infractional au avut un beneficiu de peste 50.000 de euro de pe urma exploatarii sexuale a celor zece tinere.

Mai multi membri ai retelei au fost ridicati si dusi la audieri, urmand ca anchetatorii sa dispuna masuri preventive in cazul acestora.

Sursa foto: jurnalul.ro