PROTEST al ACL la Alba Iulia impotriva lui VICTOR PONTA. Manifestantii au adus cu ei o BARCA plina cu POPCORN

Peste 150 de membri si simpatizanti ai Aliantei Crestin-Liberale (ACL) au participat, vineri, in centrul municipiului Alba Iulia, la o actiune de PROTEST fata de presedintele social-democrat, prim-ministrul VICTOR PONTA, care este prezent in cursul zilei in judet la Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat (PSD).

Imbracati cu tricouri albe inscriptionate cu mesaje gen “Ponta esti mandru de Alba? Zero lei pentru Ziua Nationala a Romaniei”, “Ponta fura alegerile”, “Avem teza de doctorat si noi nu am plagiat. Tu Ponta?” si “Alba este tara motilor, nu a hotilor”, participantii, dotati cu pancarte cu lozinci impotriva premierului, s-au plimbat, in grup, de mai multe ori prin zona centrala a orasului, unde se afla si sediul organizatiei judetene Alba a PSD. Unii dintre protestatari purtau BARCI PNEUMATICE, din care una umpluta cu cutii de POPCORN, facand trimitere la declaratia premierului si anume ca va castiga primul tur, in timp ce mananca popcorn, in fata televizorului.

Citeste si: Congresul PSD se reuneste la Alba Iulia pentru a VALIDA candidatura lui VICTOR PONTA

Printre cei care s-au alaturat partial “plimbarii” s-a aflat si senatorul democrat-liberal Alexandru Peres, cel mai longeviv parlamentar de Alba.

Protestatarii au fost informati de catre jandarmi ca nu detin autorizatie pentru un mars de PROTEST si ca risca sa fie sanctionati daca vor perturba linistea publica sau vor bloca traficul. De asemenea, jandarmii le-au mentionat acestora ca vor fi filmati sau fotografiati.

Ei le-au adus la cunostinta celor adunati ca persoana care a solicitat autorizatie in locul si la data respectiva pentru desfasurarea unei adunari publice, respectiv un primar de comuna, a transmis Jandarmeriei ca renunta la acest demers.

Citeste si: Congresul PSD va avea loc pe 12 septembrie, cu 30.000 de participanti, prin sistemul de videoconferinta

PROTESTUL s-a derulat fara incidente, jandarmii identificand la final o persoana care si-a asumat responsabilitatea organizarii acestei actiuni.

Social-democratii se reunesc vineri la Alba Iulia in congres extraordinar pentru a valida candidatura presedintelui PSD, premierul VICTOR PONTA, la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro