PROTEST impotriva premierului VICTOR PONTA in fata GUVERNULUI. Cetatenii ii cer DEMISIA premierului. UPDATE

Organizatia ”UNITI SALVAM” a anuntat, pe pagina de Facebook, organizarea unui PROTEST de AMPLOARE vineri, de la ora 18:00, in Piata Victoriei unde se va solicita DEMISIA primului ministru VICTOR PONTA.

UPDATE 19:03: Peste 250 de persoane protesteaza, vineri seara, in fata Guvernului, cerand demisia premierului Victor Ponta, urmarit penal de DNA pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor.

Oamenii au steaguri, portavoce si pancarte inscriptionate cu mesaje precum “Stop masacrarii Romaniei, “La multi ani, Victor Ponta, cu executare”, “Klaus, scapa-ne de impostor”, “Ponta, nu mai sta, demisia”.

in acelasi timp, manifestantii striga “Ponta, nu uita, puscaria e casa ta, “Ponta la puscarie”, “Jos, jos premier mincinos” si “Copy-paste”.

La fata locului sunt mobilizate forte ale Jandarmeriei.

UPDATE 18:31: Protestatari anti-Ponta au inceput sa se adune in fata Guvernului cu zeci de minute inainte de ora inceperii mitingului anuntat pe Facebook de comunitatea UnitiSalvam.. Unii dintre protestatari poarta pancarte pe care scrie “Ponta, Demisia” sau “Ponta copy-paste”. Protestul are loc dupa ce Ponta a fost pus sub urmarire penala de DNA, iar premierul a refuzat sa demisioneze.

Conform celor de la „UNITI SALVAM”, apelul la protest este sustinut de faptul ca “VICTOR PONTA este iresponsabil, isi bate joc noi, refuzand sa demisioneze” in conditiile in care este URMARIT PENAL.

ANUNTUL POSTAT de organizatia „UNITI SALVAM” pe Facebook:

“Este inadmisibil sa avem un Premier URMARIT PENAL care nu vrea sa demisioneze!

Iesim in strada pentru ca:

VICTOR PONTA este iresponsabil, isi bate joc noi, refuzand sa demisioneze.

Nu exista niciun motiv pentru ca parlamentarii sa nu aprobe cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta pentru fapte comise in functia de prim-ministru. Este vorba de 3 infractiuni de conflict de interese.

Imediat dupa aprobarea Parlamentului, presedintele Iohannis sa aplice Constitutia si sa il suspende din functie.”

Sursa foto: www.hotnews.ro