PROTEST EXTREM la HOTELUL INTERCONTINENTAL: BARBATUL MASCAT s-a predat POLITIEI. UPDATE

PROTEST EXTREM la HOTELUL INTERCONTINENTAL din CAPITALA. Un BARBAT MASCAT protesteaza, vineri, la etajul 16 al HOTELULUI INTERCONTINENTAL si ameninta ca se arunca de la etaj, potrivit televiziunilor de stiri. Pe balconul camerei de hotel este prins un baner cu mesajele “Stop Abuz” si “Trebuie sa cobor din Romania”.

UPDATE 15.00Barbatul care a amenintat, vineri, ca se arunca de la etajul 16 al Hotelului Intercontinental din Bucuresti a fost convins de negociatori sa renunte si se afla in prezent in custodia Politiei Capitalei.

Protestul dramatic s-a incheiat cu bine, gratie negociatorilor. Dupa cateva ore de protest, barbatul care ameninta ca se sinucide a renuntat, a declarat Adrian Marin, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, citat de Antena3.

Conform unor surse, barbatul s-ar fi cazat la hotel in urma cu mai multe zile. Identitatea lui nu a fost data publicitatii, dar se pare ca el ar fi avut mari probleme cu datoriile la banca, avand penalizari de circa 1.500 de euro pe zi.

La fata locului au ajuns jandarmi si politisti, dar si o echipa de negociatori care incearca sa il determine pe BARBATUL MASCAT sa renunte la gestul extrem.

UPDATE 10.40: Adrian Marin, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, a declarat pentru Agerpres ca la fata locului se afla o echipa de negociatori din partea Politiei. ISU Bucuresti a trimis la fata locului doua autoscari si o perna pneumatica, care insa nu poate fi amplasata in zona din cauza spatiului restrans. 

UPDATE 10.21: Barbatul, care poarta o masca, discuta acum cu un barbat aflat in balconul vecin. Barbatul este imbracat intr-un tricou alb si poarta pe cap o masca inchisa la culoare. El sta cu mainile sprijinite de tavanul balconului.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: HOTNEWS.RO