FEMEIA din CAPITALA care a stat 35 de ORE pe BLOC s-a ARUNCAT IN GOL. EXPLICATII de la ISU Bucuresti. UPDATE

Un PROTEST EXTREM este in plina desfasurare de peste 24 de ore in Capitala. O FEMEIE ameninta ca se arunca de pe o cladire din BUCURESTI, vineri la ora 8:00 ajungandu-se la 24 de ore de cand FEMEIA sta intr-o singura pozitie pe marginea blocului, informeaza postul B1 Tv.

UPDATE 20.48: Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti au explicat de ce nu a fost umflata salteaua care a fost adusa din judetul Arges.

“In momentul in care ne pregateam sa o umflam, echipa de negociatori a spus sa incetam orice demers pentru ca femeia incepuse sa se agite“, au spus reprezentantii ISU.

De asemenea, acestia au explicat ca astfel de saltele nu sunt potrivite pentru a atenua caderile de la inaltimi mari, intrucat persoana care cade in gol pe o asemenea saltea este aruncata cu putere langa perna gonflabila, inregistrandu-se pana acum multe cazuri in care oamenii au ramas invalizi.

UPDATE 18.51: FEMEIA s-a aruncat in gol dupa ce a stat aproape 35 de ore pe bloc, ea murind in urma impactului cu solul. Nici pompierii, nici negociatorii nu au reusit sa o convinga sa renunte la gestul ei. Pompierii se pregateau tocmai atunci sa umfle o saltea pe care femeia ar fi putut sa cada.

Salteaua a fost adusa astazi tocmai din Arges. Capitala nu mai are, din 2007, un astfel de tip de saltea.

Poliția Capitalei a confirmat decesul, dar nu a putut preciza daca femeia a alunecat sau s-a aruncat.

“Negociatorii au incercat sa o salveze, a fost adusa si familia, un preot, dar situatia dansei era delicata”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

Femeia nu a vrut sa discute nici cu sotul ei, cu prieteni sau alti cunoscuti.

FEMEIA, aflata intr-o depresie profunda, s-a urcat ieri pe acoperisul unui bloc cu 8 etaje de pe Calea Victoriei. La fata locului sunt prezente echipaje de politie, negociatori, ambulanta dar si pompierii.

CITESTE SI:  SOCANT. Un iesean s-a spanzurat in propria casa dupa ce si-a anuntat sinuciderea pe Facebook 

FEMEIA, in varsta de 60 de ani, nu doreste insa sa stea de vorba cu nimeni. Unii spun ca aceasta ar suferi dupa ce fiica ei a murit in urma cu doi ani de cancer. Altii spun ca aceasta ar fi avut o cearta cu administratorul blocului, ea fiind femeie de serviciu in blocul de pe care ameninta ca se arunca.

Sursa foto: realitatea.net