PROTEST in CAPITALA: Cateva zeci de persoane acuza lipsa de interes a autoritatilor

Cateva zeci de persoane protesteaza, duminica, in zona intersectiei Prelungirii Ghencea cu Soseaua de Centura a Bucurestiului. Ei se plang de faptul ca autoritatile nu si-au respectat promisiunea de a largi soseaua.

Oamenii sustin ca atat primarul Capitalei, SORIN OPRESCU, cat si premierul VICTOR PONTA au venit in zona in 2013 si au facut aceste promisiuni, informeaza Digi 24.

Protestarii au pregatit o coliva, iar langa aceasta se afla o pancarta pe care scrie “Luati niste coliva. Increderea noastra in autoritati a murit”.

CITESTE SI: MITING ANTENA 3: JURNALISTII AGRESATI FIZIC, CIRCULATIE INTRERUPTA, LIDERI PSD PREZENTI. UPDATE 

“Vreti voturile noastre? Veniti, va asteptam”, “Stim ce ati promis vara trecuta, domnilor Ponta, Oprescu, Sova si Petrache”, “Nu sunt genul protestatar, dar nu am alta solutie” sau “Mai repede ajungi in Ploiesti decat in Piata Unirii din Bucuresti” sunt alte cateva lozinci de pe pancartele protestatarilor.

Oamenii sustin ca li s-a promis largirea strazii Prelungirea Ghencea, astfel incat sa ajunga la patru benzi, dar si ca se va construi un pod peste Centura, doar ca nimic nu s-a intamplat pana acum.

CITESTE SI: PROTEST SPONTAN la Termocentrala Mintia. Circa 300 de salariati sunt nemultumiti de eliminarea unor SPORURI 

Pentru a organiza protestul cat mai bine a fost realizata si o pagina de Facebook, Initiativa Prelungirea Ghencea. 

Sursa foto: hotnews.ro