Protest in fata Primariei Generale impotriva bugetului Capitalei propus pentru 2014

Oprescu ar putea candida la Presedintie, daca va fi sprijinit de PSD

Aproximativ 200 de persoane au protestat, joi, in fata Primariei Capitalei nemultumite de bugetul municipalitatii pentru 2014. Mitingul a fost organizat de PDL Bucuresti inainte sedintei in care proiectul de buget a fost supus la vot.

Manifestantii au protestat impotriva primarului Capitalei, Sorin Oprescu. Ei au venit imbracati in geci portocalii si au afisat pancarte pe care scria “Nu stati deoparte, mai suportati inca trei ani” sau “Salvati Bucurestiul, nu-i mai dati bani”, informeaza Mediafax.

Liderul consilierilor generali PDL, Silviu Vaduva, a spus ca membrii partidului nu sunt de acord cu modul in Primaria Capitalei vrea sa cheltuiasca banul public. Consilierul a declarat ca la sedinta CGMB de joi, colegii sai nu vor vota proiectul de buget.

Citeste si: Peste 10.000 de sindicalistii Dacia vor protesta la Mioveni

“(…) In ceea ce priveste bugetul pe anul 2014, vom protesta pentru ca nu suntem de acord cu modul de cheltuire a banilor publici”, a declarat Silviu Vaduva.

Bugetul general al Capitalei pentru 2014 este de peste 5,2 miliarde de lei, dintre care bugetul local se ridica la aproximativ 4,5 miliarde de lei, sumele fiind mai mari decat cele din 2013, potrivit proiectului de hotarare supus la vot in sedinta de joi a CGMB.

Sursa foto: jurnalul.ro