PROTEST INEDIT la CAMERA. DEPUTATII PNL poarta in piept BONURI FISCALE

PROTEST INEDIT. Deputatii PNL si-au pus bonuri fiscale in piept, miercuri, la sedinta de plen a Camerei Deputatilor. Liberalii protesteaza fata de ceea ce ei denunta a fi o LOVITURA FATALA data de premierul VICTOR PONTA agentilor economici, prin actiunile recente ale ANAF.

“PNL sustine respectarea legii si si plata taxelor in acelasi timp. Sa inchizi o firma pentru 1,20 lei inseamna distrugerea initativei private,” se arata in comunicatul de presa al grupului liberal al Camerei. 

CITESTE SI: EUGEN TEODOROVICI, chemat de grupul PNL din Senat sa explice PRESIUNILE ANAF asupra AGENTILOR ECONOMICI 

Premierul VICTOR PONTA a anuntat, marti seara, ca vor fi operate modificari legislative astfel incat in cazul firmelor in care vor fi gasite diferente de plus / minus 300 de lei in casa sau in contabilitate nu se va mai dispune suspendarea activitatii, ci doar amenda.

O alta modificare va fi operata in cazul in care se dispune suspendarea activitatii. In aceasta situatie, “pana seara daca vrei sa redeschizi trebuie sa platesti de zece ori suma gasita neadecvata”, a explicat VICTOR PONTA, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV.

CITESTE SI: REGLAJ la ANAF: Activitatea unei firme va fi suspendata doar la o diferenta de plus/minus 300-500 de lei 

Sursa foto: adevarul