PROTEST INEDIT Un barbat din Constanta si-a platit rata de 2.600 lei cu doua galeti pline cu monede de 10 si 50 de bani

Un constantean si-a platit datoriile cu monede de 10 si 50 de bani. Suparat ca rata sa in franci elvetieni s-a dublat, barbatul a umplut doua galeti cu monede si in felul acesta, a blocat ore intregi activitatea de la ghisee, potrivit B1TV.

Rata de 2600 de lei, platita cu monede de 10 si 50 de bani. Angajatii unei banci din Constanta s-au pomenit la primele ore ale diminetii cu un barbat care a vrut sa isi plateasca datoria cu doua galeti pline cu monede. Omul este nemultumit dupa ce rata sa in franci elvetieni s-a dublat. 

“Au venit cu o oferta: un discount de 22,5% ceea ce este praf in ochi in conditiile in care rata mea a crescut cu 100%. Francul era 2 lei, iar acum este 4,1 lei. In mod normal, as fi adus o galeata de bani, dar asteapta sa vin cu doua pt ca a crescut suta la suta”, a spus barbatul care sustine ca solutia oferita de banca este o bataie de joc. 

Desi s-a chinuit cateva ore, angajata bancii nu a putut sa numere toate cele 9.685 de monede. La un moment dat nervii i-au cedat si a cerut o masina de numarat maruntul.Aceasta a renuntat chiar si la comisionul perceput in mond normal pentru platile in monede.

Barbatul nu este la prima isprava de acest gen. Anul trecut a mers la o alta banca cu 2100 de lei, tot in doua galeti de monede. 

Sursa foto: romaniatv