PROTEST la Constanta fata de STAREA ORASULUI, chiar de ZIUA LUI RADU MAZARE

Aproximativ 50 de persoane au PROTESTAT, sambata, la Constanta, fata de felul in care arata municipiul, solicitandu-i primarului RADU MAZARE, care isi serbeaza ZIUA DE NASTERE in aceasta zi, sa se ocupe si de oras, nu doar de statiunea Mamaia, si urandu-i ”sa revina cu sufletul” spre Constanta.

Oamenii s-au adunat, sambata, in jurul pranzului, in fata Primariei Constanta, avand mai multe pancarte cu mesaje precum: “Nu te iubim”, “Suntem furati”, “Stop coruptiei”, “Mazare – La multi ani cu executare”, scrie Mediafax.

Protestatarii au pornit apoi intr-un mars pe principalele artere ale municipiului, punctul final al actiunii fiind Parcul Tabacarie.

Citeste si: CARNAVALUL MAMAIA 2014, LIVE-FOTO. CEL MAI TARE EVENIMENT DE LA MARE, IN DIRECT PE MONDO NEWS

Printre prostestatari s-au aflat si cativa elevi care au cerut ca pentru ei municipalitate sa subventioneze cu 50 la suta transportul in comun. In prezent, Consiliul Local acorda subventii doar elevilor care provin din familii nevoiase.

Presedintele Asociatiei “Constanta ia atitudine”, Andrei Popescu, initiatorul actiunii de protest, a declarat ca oamenii sunt nemultumiti de felul in care arata orasul si doresc ca lucrurile sa se schimbe.

“Vrem sa traim intr-un oras european. Vrem sa se mai ocupe si de orasul asta ca toti banii se investesc in Mamaia, investeste zeci de mii de euro in petrecerile astea, nu e in stare sa reabiliteze strazile, trotuarele. Sunt multe probleme. Spatiile verzi sunt distruse incet, dar sigur. Avem cele mai mari taxe din tara, gigacaloria e scumpa. Trebuie sa facem ceva, sa actionam, sa ne strangem mai multi si sa ne ferim sa ajungem visul marelui primar: un mare cartier Henri Coanda. Vrea sa ne transforme in asistati social”, a spus Andrei Popescu.

Citeste si: CARNAVALUL MAMAIA 2014: Primaria Constanta va avea propriul car alegoric, in premiera

Intrebat ce-i doreste lui RADU MAZARE de ZIUA SA DE NASTERE, pe care si-o sarbatoreste sambata, presedintele asociatiei a raspuns: “Ii dorim «La multi ani!», sa revina cu sufletul spre orasul asta. Acum se poarta ca si cu o nevasta, desi el nu are nevasta, neglijeaza sotia si se duce numai la amanta, la Mamaia”.

PROTESTUL s-a incheiat dupa aproximativ doua ore, fara incidente.

RADU MAZARE implineste sambata 46 de ani.

Sursa foto; ziuadeconstanta.ro