PROTEST la COTROCENI: Angajatii INSTITUTULUI CANTACUZINO solicita ajutor pentru salvarea institutiei

Angajatii de la INSTITUTUL CANTACUZINO din Capitala s-au adunat, marti dimineata, in fata PALATULUI COTROCENI, intr-un MITING pentru salvarea institutiei. Acestia au pancarte pe care scrie “Voi furati, pe noi ne condamnati”, “Guvernul Romaniei are datoria sa pastreze functional INSTITUTUL CANTACUZINO” sau “Salvati INSTITUTUL CANTACUZINO“, potrivit televiziunilor de stiri.

“Vorbim de salvarea INSTITUTULUI CANTACUZINO care de sapte luni de zile este in moarte clinica. Nu mai produce vaccinuri. Dorim gasirea unor solutii viabile. Protestul este aprobat pentru trei ore, vom sta o ora si ceva”, a declarat un protestatar. Acesta a precizat ca a fost depusa o PETITIE la Presedintie si urmeaza sa depuna una si la Guvern.

CITESTE SI: LANT UMAN pentru salvarea INSTITUTULUI CANTACUZINO

In weekend, zeci de persoane, angajati, alaturi de studenti si profesori ai Facultatii de Medicina, au protestat la INSTITUTUL CANTACUZINO. Acestia au cerut sustinerea si impiedicarea desfiintarii institutiei ale carei produse au salvat vieti. Pe 14 martie, studentii au format un lant uman in jurul institutului pentru a-si arata solidaritatea fata de cercetatori.

Si pe 18 martie, peste 350 de angajati ai INSTITUTULUI CANTACUZINO au protestat in Piata Victoriei, cerand Guvernului sa ia masuri pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta institutia.

CITESTE SI: ANGAJATII de la Institutul CANTACUZINO protesteaza in fata GUVERNULUI 

Sursa foto: gandul.info