PROTEST la COTROCENI: ZIUA a CINCEA – Sustinatorii PSD continua sa solicite demisia PRESEDINTELUI – LIVE TEXT

Pentru a cincea zi consecutiv, un grup format din cateva zeci de persoane protesteaza joi in fata Palatului Cotroceni, cerand demisia presedintelui Klaus Iohannis, informeaza Agerpres.
 
UPDATE 2:  Protestul de la Palatul Cotroceni, fata de presedintele Klaus Iohannis, s-a incheiat dupa aproape patru ore. Numarul protestatarilor nu a depasit 500 de persoane, anunta News.ro.
 
UPDATE 1: “Suntem suparati ca ne tine in strada de o saptamana, pe noi aici, pe ceilalti in Piata Victoriei, si nu a iesit cu un mesaj de pace”, a spus un protestatar de la Palatul Cotroceni, care le-a transmis lui Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu sa li se alature pentru ca au multe mesaje sa le transmite, potrivit Romania TV.
 
Pe una din pancartele purtate de protestatari de la Palatul Cotroceni se poate citi “Nu vreau guvern de doi lei! Vreau Grindeanu la butoane, ca sa am bani de bomboane”. Pe un alt afis scrie “Demisia”, “Suspendare pentru instigare”, transmite Agerpres. In acelasi timp, o doamna care protesteaza la Palatul Cotroceni a declarat la Romania TV ca nu a baut din ceaiul oferit de presedintele Klaus Iohannis ca “poate era otravit”.
 
Protestatarii de la Palatul Cotroceni au transmis la Romania TV ca le pare rau ca ministrul Justitiei, Florin Iordache, si-a dat demisia. “Era un om civilizat”, a declarat un protestatar.
 
STIRE INITIALA

De asemenea, demonstrantii scandeaza lozinci de sustinere a Guvernului Grindeanu. Pe una din pancartele purtate de protestatari se poate citi “Nu vreau guvern de doi lei! Vreau Grindeanu la butoane, ca sa am bani de bomboane”. Pe un alt afis scrie “Demisia”, “Suspendare pentru instigare”. Oamenii au jucat Hora Unirii si au transmis cateva mesaje presedintelui Klaus Iohannis. “Ii transmit domnului Iohannis ca vrem sa facem o hora a unirii si ii invitam pe cei din Piata Victoriei sa vina sa facem hora”, a declarat un protestatar la Romania TV. “Vreau sa transmit celor care demonstreaza la Piata Victoriei ca noi demonstram pentru acelasi lucru, dar ca noi stim cauza pentru ce se intampla: jefuirea tarii”, a adaugat o alta persoana.

Mai multi jandarmi asigura desfasurarea fara incidente a protestului.

 
Sursa foto: EVZ