PROTEST la COTROCENI! ZIUA a SASEA: Cateva zeci de sustinatori PSD ii solicita demisia PRESEDINTELUI – LIVE TEXT

Protestul din fata Palatului Cotroceni continua si vineri. Aproximativ 40 de persoane scandeaza lozinci antiprezidentiale, cerand demisia sefului statului Klaus Iohannis, informeaza Agerpres.

UPDATE 1: Din boxe, la Palatul Cotroceni, se aude melodia “Doamne, ocroteste-i pe romani”, iar protestatarii au jucat hora. La Palatul Cotroceni sunt in jur de 150 de persoane. “PSD, sustine-ne”, scrie pe o pancarta, transmite corespondentul Ziare.com.Protestatarii de la Cotroceni striga “Regele Mihai”.

STIRE INITIALA

Se scandeaza “Libertate!”, “Jos Iohannis!”, “Ne-am saturat, iesi din palat”, “Demisia, demisia”, “Votul democrat trebuie respectat”, “Luptam, luptam, guvernul-l aparam”. Totodata demonstrantii poarta pancarte cu texte precum “Jos acoperitii din Justitie”, “Constitutia a-ncalcat, lumea a intrigat! Romania a dezbinat! Iohannis tradator”, “Pierdut presedinte”.

Demonstratia decurge in mod pasnic, zona este supravegheata de jandarmi si politisti. La Palatul Cotroceni se striga “DNA, fara cucuvea”. La Palatul Cotroceni a mers si femeia care joi a fost la Guvern imbracata in haine populare. Ea a declarat pentru Romania TV ca joi a vorbit cu tinerii din Piata Victoriei. “Au inteles copiii. Au inteles sa isi iubeasca parintii”, a spus femeia care statea cu icoana in mana printre protestatarii de la Palatul Cotroceni.

Sursa foto: realitatea