Protest la DNA! Un barbat si-a turnat benzina pe el si ameninta ca isi da foc. El o acuza pe Cristina Manicea de ilegalitati

Protest extrem in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Un barbaat din Ciolpani si-a turnat benzina pe el si a amenintat ca-si da foc, nemultumit ca in judetul Ilfov se petrec mai multe lucruri necurate.

El a spus ca a fost batut in strada dupa ce ar fi vazut unele ilegalitati, care s-ar fi produs in localitatea Ciolpani, judetul Ilfov. In cele din urma, jandarmii si jurnalistii l-au convins sa intre in sediul DNA. Un echipaj de pompieri si o ambulanta au ajuns la sediul Directiei Anticoruptie. 

Barbatul a facut referire la Cristina Manicea, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Ilfov, dar si la preotul Manicea de la biserica din localitatea Ciolpani. Barbatul l-a acuzat pe preotul Manicea ca da bani cu dobanda la oamenii din sat si ca a pacalit mai multe persoane cu terenuri.

“Am fost agresat pentru ca am avut curaj sa spun unde arunca ei gunoiul. Am facut o reclamatie si la minister. Gunoaiele sunt in zona Ciolpani. Cand le da foc, e un miros crunt. Cristina Manicea da bani cu dobanda. Ne da chitanta de 100 de ron si la inmormantare, nunta, botez ne cere 7 milioane. Preotul Manicea da bani cu dobanda in Ciolpani si cumpara toate casele. Are foarte multi bani clanul Manicea. Ajutati-ma sa vorbesc cu un procuror de la DNA. Va rog sa inmanati acest acte Preafericitului Daniel. Despre popa din comuna am acte ca a pacalit oameni din sat cu terenuri. Va rog sa-mi aduceti un procuror. Am fost luni aici si nu m-a luat nimeni in seama. Fara televiziuni nu se rezolva”, a spus Ghita Marian, in fata DNA.

“Am semnaturi de la oameni ca n-o mai vrem pe Cristina Manicea si pe popa Manicea. In 2011 CJ Ilfov a facut o donatie la Patriarhie de  3 miliarde de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului pentru ca parintele Manicea sa ramana in functie, pentru ca l-a gasit cu multe ilegalitati”, a mai spus barbatul, care a cerut ca plangerea lui sa ajunga la Patriarhul Daniel.