PROTEST LA PETROSANI: Peste 1.300 de ANGAJATI ai CEH au iesit in STRADA pentru a atrag atentia asupra SITUATIEI MINERITULUI

Peste 1.300 de ANGAJATI ai Complexului Energetic Hunedoara (CEH) au PROTESTAT, vineri dupa-amiaza, in centrul orasului PETROSANI pentru a trage un semnal de alarma fata de situatia cu care se confrunta mineritul din Valea Jiului, conform b1.ro.

Protestatarii au cerut crearea unei strategii energetice care sa cuprinda si Complexul Energetic Hunedoara, in caz contrar, peste 6.000 de mineri isi vor pierde locul de munca. Ei au scandat lozinci precum “Noi suntem Hunedoara, nu omorati Hunedoara”.

Citeste si: HUNEDOARA: LIDERII Sindicatului “MUNTELE” au incheiat GREVA FOAMEI

ANGAJATII CEH au PROTESTAT si saptamana trecuta in curtea Termocentralei Mintia. Pe langa cererea de a implica termocentralele Mintia, Paroseni si minele din Valea Jiului intr-o strategie energetica nationala, acestia au cerut si desfiintarea unei firme deschise in luna aprilie care a preluat o parte din servicii si care ar fi generatoare de costuri mari.

Citeste si: PONTA, chemat de URGENTA la HUNEDOARA pe tema DECENTRALIZARII ACTIVITATII CEH

Ca urmare a pierderilor inregistrate in 2013 si in 2014, Complexul Energetic Hunedoara se confrunta cu probleme grave de lichiditate.

Sursa foto: hunedoaralibera.ro