PROTEST la TVR: Peste 200 de angajati s-au strans in curtea institutiei

Peste 200 de angajati ai TVR s-au adunat in curtea televiziunii pentru a PROTESTA fata de decizia conducerii institutiei de a le REDUCE PROGRAMUL si SALARIILE. Miercuri, are loc sedinta Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), in care va fi discutata, printre altele, si tema reducerii programului de munca la 6 ore si a salariilor cu 25%, transmite Mediafax.

PROTEST TVR. Inca de marti, salariatii SRTv au intrat in GREVA JAPONEZA, prezentandu-se la serviciu cu banderole albe pe brate. Mai mult, unii prezentatori TVR au intrat in emisiuni purtand astfel de banderole.

Citeste si: Angajatii TVR continua GREVA JAPONEZA si vor sa organizeze un MARS DE PROTEST 

PROTEST TVR. Presedintele principalului sindicat din SRTv, Sindicatului pentru Unitatea Salariatilor TV din TVR (SPUSTV), Dragos Bocanaciu, a declarat ca angajatii vor continua GREVA JAPONEZA si ca iau in calcul si organizarea unui MARS in semn de PROTEST.

Citeste si: Angajatii TVR intra de marti in GREVA JAPONEZA

PROTEST TVR. Conducerea SRTv intentioneaza sa REDUCA programul de munca al angajatilor de 8 la 6 ore si sa taie 25% din SALARIILE acestora. In 2013, SRTv a facut RESTRUCTURARI masive, concediind 619 angajati. 

Sursa foto: jurnalul.ro