Protestatari romani la PARIS: “Singura solutie, inca-o revolutie”. Oamenii au aprins lumanari in memoria celor decedati la Colectiv

Cateva zeci de protestatari romani s-au adunat in centrul Parisului miercuri seara, intr-o manifestatie de solidaritate cu protestele care au loc la Bucuresti si in alte orase ale tarii. 

Intre 100 si 150 de protestatari romani s-au adunat in centrul Parisului, pe Esplanada Trocadero – Piata Drepturilor Omului, miercuri seara, intr-o manifestatie de solidaritate cu protestele care au loc la Bucuresti si in alte orase ale tarii. Ei scandeaza “Singura solutie, inca-o revolutie”, scrie TVR 1.

CITESTE SI: ROMANIA in STRADA! Proteste de amploare in Capitala si in tara. Peste 30.000 de oameni au BLOCAT centrul Bucurestiului . UPDATE

 Majoritatea protestatarilor sunt studenti. Acestia au aprins lumanari in memoria celor decedati in incendiul de la Clubul Colectiv.

Mii de protestatari sunt in Bucuresti, dar si pe strazile din marile orase ale tarii, miercuri seara, in a doua seara de proteste.

CITESTE SI: ROMANIA IN STRADA! PROTESTE DE AMPLOARE IN MARILE ORASE DIN TARA. OAMENII CER DEMISII IN MASA

La protestul de marti seara au participat 25.000 de persoane, care au cerut demisia Guvernului si a primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. 

Sursa foto: tvr1