Protestatarul care sustinea ca a fost lovit de jandarmi la Pungesti a fugit din spital

Tanarul din Brasov transportat la spital cu o ambulanta SMURD in urma protestelor de sambata, de la Pungesti, care acuza ca a fost lovit de jandarmi in piept, a fugit din spital imediat dupa ce i s-a facut radiografie si medicii au constatat ca nu suferise leziuni.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui, tanarul din Brasov care a ajuns la unitatea medicala in urma confruntarilor cu jandarmii de la Pungesti a fost diagnosticat, in urma consultului de specialitate si pe baza propriilor declaratii, cu traumatism toracic minor, potrivit mediafax.

Imediat după investigatiile medicale facute la Unitatea de Primiri Urgente (UPU), brasoveanul a fost directionat catre un alt specialist, pentru efectuarea unei radiografii prin care sa se constate daca are probleme la torace.

„Pacientul trebuia sa revina la UPU pentru a fi analizat rezultatul radiografiei, ceea ce nu s-a mai intamplat. Ulterior, am constatat ca, de fapt, tanarul a fugit din spital. Oricum, in urma radiografiei facuta, s-a observat ca nu are nicio leziune, fiind vorba doar de un traumatism toracic minor”, a declarat, duminica Carmen Piseru, seful UPU, conform mediafax.

sursa foto: adevarul.ro