PROTESTE in Capitala de ZIUA NATIONALA: Manifestantii s-au IMBRANCIT cu jandarmii. UPDATE

Putin peste 200 de protestatari, care s-au strans pana la ora 19:00 in Piata Universitatii, au decis sa se indrepte spre clubul Colectiv, informeaza B1 TV. Oamenii cer alegeri anticipate, schimbarea clasei politice si scandeaza ”Fara violenta!” si ”Veniti cu noi!”.

UPDATE 21:15: Mai multi manifestanti prezenti in Piata Universitatii s-au imbrancit cu jandarmii pentru a bloca sensul de mers de la Piata Romana inspre Piata Universitatii. 

Manifestantii s-au intalnit in Piata Universitatii, apoi s-au indreptat spre Clubul Colectiv unde au tinut un moment de reculegere. O parte dintre protestatari au revenit in Piata Universitatii, unde continua protestul.

Stire initiala

Zeci de mii de oameni si-au anuntat prezenta in Piata Universitatii, pe 1 Decembrie, pentru a-si exprima nemultumirile. La ora 18:00, doar cateva zeci de persoane se aflau la locul stabilit din Centrul Bucurestiului cantand si fluturand steagul Romaniei. Cei prezenti se asteapta ca tot mai mult conationali sa li se alature, in aceasta zi speciala, pentru a scanda pentru o Romanie mai prospera.

”ROMANIA TARA TUTUROR POSIBILITATILOR, o tara bolnava care de la Revolutia din 89 pana in prezent domina mafia, coruptia si hotia condusa de-a lungul anilor de oameni care au stiut numai sa fure, iar noi romanii ne-am lasat dusi de nas , mintiti si satui de aceleasi promisiuni false.

DRAGI ROMANI a venit ziua in care trebuie sa deschidem ochii sa ne trezim din somnul cel de moarte, care ne apasa de generatii intregi, ne-am saturat sa fim sclavi in propria tara pe 01.12.2015 ora 19:00. Haideti sa ne unim cu mic cu mare din toate colturile tarii sa obtinem schimbarea pentru o Romanie curata pentru viitorul copiilor nostrii. Sa facem dreptate si lumina in tara noastra, acum ori niciodata, sa luptam pentru o soarta mai buna. Doamne ajuta!”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook special creata pentru acest eveniment.

Sursa foto: dcnews