Proteste la Piata Universitatii: Trei dintre manifestanti au fost dusi la politie

In ultima perioada, Piata Universitatii din Capitala a devenit locul traditional de intalnire al celor care protesteaza impotriva exploatarilor de la Pungesti si de la Rosia Montana. Duminica seara, trei dintre manifestanti au fost dusi la politie.

Trei dintre manifestantii din Piata Universitatii au fost dusi la politie, duminica seara, dupa ce au incercat sa forteze cordonul de jandarmi. In zona fantanii de la Universitate protesteaza aproximativ o suta de persoane impotriva explorarii gazelor de sist.

In jurul orei 20.30, trei persoane au incercat sa forteze cordonul de jandarmi. Acestea au fost scoase din randul manifestantilor si duse la politie pentru identificare.

“Trei persoane au incercat sa forteze cordonul de jandarmi de la Universitate, motiv pentru care au fost extrase din grup si duse la Sectia 3 de Politie din Capitala, pentru identificare si luarea masurilor legale care se impun in prezenta situatie”, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache.

La Universitate a fost solicitata si o ambulanta SMURD, pentru a acorda ingrijiri medicale unui alt protestatar.

sursa foto: unikorna.blogspot.com