PROTESTE la Primaria Constanta. Oamenii cer libertate pentru RADU MAZARE! UPDATE

PROTESTE LA PRIMARIA CONSTANTA. Cateva zeci de protestatari s-au adunat, miercuri dimineata, in fata Primariei Constanta, cerand eliberarea primarului RADU MAZARE, retinut azi-noapte de procurorii DNA.

PROTESTE LA PRIMARIA CONSTANTA UPDATE ora 13.00: Oamenii au plecat dupa aproximativ o ora de proteste, dar au promis ca se vor intoarce pana cand RADU MAZARE va fi eliberat.

PROTESTE LA PRIMARIA CONSTANTA UPDATE ora 11.40: Reprezentantii Jandarmeriei au explicat ca mitingul este neautorizat, fiind unul spontan. La aceasta ora au sosit cativa jandarmi in fata Primariei Constanta.

“Sunt 20 de jandarmi la miting. Ea ar fi strigat la protestatari, apoi a intrat in Primarie. Deocamdata oamenii manifesta pasnic. Incercam pe baza imaginilor sa vedem cine a agresat-o pe respectiva persoana si vom actiona in consecinta. Nu stiam ca va veni o persoana din afara care sa le adreseze unele cuvinte injurioase celor care protesteaza. Mitingul nu este autorizat, este un miting spontan”, a declarat Sorin Tranca, purtator de cuvant Brigada Mobila Constanta.

UPDATE ora 11.33: Protestul din fata Primariei Constanta este unul spontan, deocamdata fara autorizatie. O femeie acuza ca a fost bruscata de sustinatorii lui RADU MAZARE, ea exprimandu-si nemultumirea ca nu sunt jandarmi la protest.

Aproximativ 100 de oameni protesteaza in fata Primariei Constanta pentru ca vor eliberarea lui Radu Mazare. Oamenii cer “Libertate” pentru Radu Mazare si striga “Jos Basescu”.

“Nu se poate ca in Romania sa existe stat in stat. Asociatia Haudiucilor va scoate zeci de mii de oameni in strada incepand de maine. Incepand cu ora 12.00 dupa ce iese autorizatia voi anunta exact programul protestelor. Maine la 10 va fi protest aici, de la 12 va fi protest la DNA Constanta. Sa vada DNA ca nu este stat in stat. Trebuie sa raspunda penal, nu se poate ca Basescu sa ramana presedinte, iar oamenii care au fost votati sa fie anchetati”, spune unul dintre protestatari.

Uite cum arata casa lui RADU MAZARE din statiunea Mamaia

Au aparut primele incidente, oamenii se imbrancesc in fata Primariei. O persoana care nu il sustine cu Radu Mazare a creat agitatie De precizat ca la protest nu sunt prezenti jandarmi.